ELEGANTNA I ŠIK

Lijepa kraljica u haljini koju ćete poželjeti imati

08.11.2017 u 11:38

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia ponovno je oduševila svojim ženstvenim izdanjem i elegancijom koja prati sve njezine stajlinge. Tijekom susreta s izraelskim predsjedničkim parom lijepa kraljica nastojala je ostaviti dobar dojam, a umjesto lepršavih i razigranih kreacija, ovog se puta odlučila za provjerenu malu crnu haljinu

Kraljica Letizia i kralj Felipe VI ugostili su izraelskog predsjednika Reuvena Rivlina i prvu damu Nechamu Rivlin u palači El Pardo tijekom drugog dana službenog dvodnevnog posjeta Madridu. Lijepa Španjolka iskazala je gostoprimstvo time što je 72-godišnjoj prvoj dami, koju zdravlje ne služi najbolje, pružila ruku kako bi joj olakšala kretanje palačom.

Kraljica je, osim dobrog srca, pokazala iznimnu eleganciju koja s godinama, čini se, nikako ne blijedi. Lijepa Letizia vjerna je sofisticiranim i ženstvenim kreacijama koje uvijek iznese na moderan i elegantan način, a unatoč brojnim skupocjenim krpicama koje krije njezin ormar, rado nosi i odjeću popularnih i cjenovno pristupačnih high street brendova poput Zare i Manga.

  • +19
Kraljica Letizia od Španjolske i izraelska prva dama Nechama Rivlin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za susret s izraelskim predsjedničkim parom kraljica Letizia odabrala je ženstvenu malu crnu haljinu bez rukava s potpisom modne kuće Carolina Herrera, koju krase bijele točkice i decentni volani pri dnu, koji joj daju određenu formu.

Cjelokupan stajling lijepa kraljica je upotpunila crnim lakiranim štiklama španjolskog brenda Magrit i jednostavnom clutch torbicom s potpisom Felipea Varele, a dašak glamura postigla je dijamantnim naušnicama i narukvicom, koje su dio kraljevske kolekcije, dok je potpunu eleganciju postigla jednostavnom niskom punđom.