U NOVOJ KAMPANJI

Lijepa Karlie Kloss pokazala zavidno tijelo

11.08.2014 u 10:16

Bionic
Reading

Victorijina anđelica Karlie Kloss zvijezda je nove Nikeove kampanje. Bivša balerina, a sada jedna od najuspješnijih svjetskih manekenki u novoj kampanji pokazala je svoje savršeno oblikovano tijelo

Victorijina anđelica Karlie Kloss, novo lice Nikeove jesenske kolekcije za žene, pokazala je najljepše komade za treniranje. Prirodne i ležerno skupljene kose te prekrasnog tijela, Karlie je savršeno utjelovila želju svake žene – oblikovati tijelo, a osjećati se ugodno i lijepo, čak i tijekom najzahtjevnijih treninga.

'Funkcionalnost i samopouzdanje – to su za mene najvažniji faktori koje tražim u opremi za vježbanje. Želim nositi maksimalno udobnu odjeću, bilo da trčim ili plešem, a da istodobno bude i lijepa i nosiva. Obično vježbam ujutro, nakon čega me čekaju brojne druge obveze, pa mi je važno da istu odjeću mogu nositi i u nekim drugim prilikama izvan konteksta samoga treniranja', ističe Karlie Kloss koja se kao djevojčica bavila klasičnim baletom, a i danas koristi baletne pokrete kako bi održala tijelo zdravim i snažnim. U svoje omiljene aktivnosti Karlie ubraja i jogu, trčanje i vježbe u sklopu kluba Nike Training.