NE ZNA ZA POGREŠKE

Lijepa glumica oličenje je elegancije u najpoželjnijim komadima sezone

12.06.2018 u 10:07

Bionic
Reading

Glumica Priyanka Chopra jedna je od najljepših žena svijeta, kojoj slučajno od ruke polazi i uvijek besprijekorno izgledati, gdje god se nalazi. Čak i kada putuje, lijepa Indijka uvijek putuje sa stilom, pa je ovu ljepoticu gotovo nemoguće vidjeti nedotjeranu i bez šminke. Posljednji put viđena je u društvu dečka na njujorškom aerodromu, odjevena u najpoželjnije komade sezone

Prema pisanju portala Daily Mail, zvijezda filmova 'Quantico' i 'Spasilačka služba', indijska glumica Priyanka Chopra pridružila se za vikend 10 godina mlađem dečku Nicku Jonasu na vjenčanju njegove rođakinje Rachel Tamburelli u New Jerseyju, što bi značilo da je glumica upoznala Jonasovu obitelj i da je njihova veza sve ozbiljnija.

Nije trebalo dugo da se vijest pročuje pa su paparazzi opkolili njujorški aerodrom kako bi uhvatili par zajedno, što se i dogodilo. Chopra i Jonas stigli su zajedno na aerodrom u ruci držeći šalicu kave kako bi se osvježili prije leta. Iako vidno nezadovoljni gomilom fotografa koji su ih pratili u stopu, glumica i glazbenik se nisu dali smesti te su kroz razgovor nastavili svojim putem.

Za razliku od Jonasa, koji se za let odjenuo vrlo ležerno i neopterećeno, lijepa glumica uvijek je dotjerana od glave do pete pa se ni ovog puta nije odrekla elegancije. Pritom je slavna brineta od glave do pete bila odjevena u trendi komade koji će obilježiti sezonu, uskladivši ih u modnu kombinaciju za sve prigode.

  • +14
Priyanka Chopra i Nick Jonas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica se odlučila za lepršave palazzo hlače visokog struka i nježnoružičaste boje, koje su prošle sezone proglašene najtraženijim komadom, a ništa drugačije neće biti ni ove godine. Elegantne hlače s potpisom brenda Acler slavna ljepotica je uskladila s jednako popularnim crop topom u istoj nijansi.

Odjevnu kombinaciju 'razbila' je uz pomoć elegantnog bijelog sakoa koji je prebacila preko ramena, torbe zmijskog uzorka, mačkastih sunčanih naočala brenda Illesteva te bijelih natikača na petu s potpisom brenda Kurt Geiger. Ove retro sandale inspirirane 90-ima ponovno su veliki ljetni hit koji morate imati u ormaru.

  • +21
Pristupačne sandale koje izgledaju skupocjeno Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije