SJEĆATE LI IH SE?

Lijepa brineta vraća u modu pomalo zaboravljeni model tenisica

09.02.2024 u 14:52

  • +7

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: ROY ROCHLIN / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Iako se može pohvaliti bogatom kolekcijom čizama na petu i vrtoglavih štikli, Emily Ratajkowski velika je ljubiteljica tenisica

Zanosna brineta u slobodno vrijeme ne izlazi iz tenisica, a posljednjih mjeseci najčešće se odlučuje za modele s potpisom popularnog brenda koji je sve više u fokusu zaljubljenica u modu.

Riječ je o Pumi, još jednom njemačkom brendu koji se ponovno uspinje na ljestvici popularnosti, pa se za njihove tenisice od brušene kože retro stila odlučila i Emily.

JOŠ JEDNO TOP IZDANJE

Ni vjetar joj ne smeta: Emily Ratajkowski u najpoželjnijim čizmama sezone

Pogledaj galeriju

Poznata po smjelim kombinacijama, i ovoga je puta svoju skladnu figuru istaknula u kombinaciji hlačica i jaknice, a look je upotpunila crvenim pumicama Speedcat.

  • +5
Chic tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Uske siluete, lagane, udobne, tankog potplata i dizajna koji podsjeća na kopačke, u mjesecima pred nama ovaj hit model s početka milenija, predviđaju mnogi, bez problema bi mogao zamijeniti hit modele sličnog izgleda, poput omiljenih Adidasovih sambica, srodnih tenisica Gazelle ili modela Mexico 66 japanskog brenda Onitsuka Tiger.

Pomalo zaboravljene pumice od brušene kože bile su must have početkom 2000-ih i viđali smo ih posvuda, zatim su iščezle s modne scene, no sad ponovno raste zanimanje za njih.

Upravo smo prošle godine svjedočili uspješnom povratku Puminih tenisica, što je izazvalo i veliko zanimanje ponajviše zahvaljujući zvjezdanim suradnjama s Duom Lipom i Rihannom. Inače, Puma je 2023. godine postala novim službenim dobavljačem Formule 1. Njemački brend osnovan 1948., koji se za svijet Formule 1 zanima još od 80-ih, sada ima pravo koristiti F1 imidž za stvaranje izvedenih proizvoda, bilo da se radi o odjeći ili obući.