MENADŽERICA LOKOMOTIVE

Lijepa Antea dobila posao iz snova

25.09.2013 u 10:04

Antea Kodžoman

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook/privatni album

Bionic
Reading

Lijepa Antea Kodžoman već mjesecima radi posao iz snova, dobila je priliku raditi kao menadžerica NK Lokomotiva

'Moj posao iz snova je onaj koji me ispunjava i veseli, zato ga odradim s lakoćom i osmijehom na licu', rekla nam je Antea Kodžoman te nam je ispričala koje su njene poslovne dužnosti.

'Prvi dan u tjednu dogovaram sa suradnicima što je bitno odraditi taj tjedan, tako da ostale dane odrađujemo dogovorene zadatke, bilo da se radi o sastancima, nekoj organiziranoj promociji ili presici. Važna nam je komunikacija s članovima kluba - slanjem mailova, u vidu newslettera i najave sljedećih utakmica', rekla je Antea koja je sretna na ukazanoj prilici da radi za NK Lokomotivu kao menadžerica što joj je struka.

'Radim u struci, za to sam se školovala, iako do sada nisam pratila nogomet', smije se Antea.

'Bila sam potpuna neznalica što se nogometa tiče, naravno, sada je to puno drugačije. To nije samo klub. Tu je škola za djecu, naši mali talenti koji se pripremaju već od šeste godine, juniori i seniori. Stvarno vlada jedna pozitivna atmosfera. Zato na naše utakmice ne dolaze huligani, već roditelji, djeca, fanovi i prijatelji kluba, može se osjetiti sportski duh', rekla nam je Antea koja zbog posla dosta putuje.

'Putujem često što privatno, što poslovno. Nisam obavezna ići na utakmice, ali idem kada se dogovorim sa ženskim dijelom kluba', dodaje Antea.