UŽIVALA S OBITELJI

Lepa Brena pokazala zavidne mišiće

10.07.2012 u 09:52

Bionic
Reading

Pjevačica Lepa Brena godinama pokušavala je organizirati aktivan odmor u prirodi, ali joj to nije uspjelo do proteklog vikenda

Poznata pjevačica je sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima tijekom vikenda bila na raftingu na rijeci Tari, a fotografije s izleta objavila je na svom Twitteru.

Lepa Brena za srpski Kurir je otkrila kako je godinama pokušavala organizirati aktivan odmor u prirodi, a tek joj je sad to uspjelo.

'Tražili smo mjesto na kojem bi bili. U petak su putovali naši prijatelji, a mi smo se na put odlučili u subotu ujutro', izjavila je te dodala kako je shvatila da je proputovala cijeli svijet, ali nikad nije stigla ništa vidjeti ni uživati.

'Sad sam se baš nauživala u prirodi. Nije mi to ništa novo jer su moji baka i djed živjeli na selu, ali ovaj boravak u prirodi mi je baš odgovarao. To nisam doživjela još od školskih dana. Dvadeset godina se nisam tako dobro naspavala. Bilo mi je čudno kad sam se ujutro probudila, a nisam imala WC u sobi. Morala sam ići na poljski. I tuš je bio vani, iza zahoda. Već se dogovaramo kad ćemo opet ići tamo', zaključila je Brena koja je na popularnoj društvenoj mreži nedavno objavila i fotografije na kojima jogu vježba u prirodi.