tarik & lejla

Nasmijani Filipovići proslavili 16. godišnjicu braka: 'Živjeli mi!'

01.01.2024 u 14:20

Bionic
Reading

Nasmijani i vedri Tarik i Lejla Filipović jučer su proslavili godišnjicu braka, a osmjesi na njihovim licima pokazuju da su sretni i zaljubljeni kao i prvog dana

Godine 2007. na Silvestrovo svoju su ljubav brakom okrunili Lejla i Tarik Filipović, omiljeni domaći par koji ne skriva koliko su sretni što su se pronašli. Jučer su proslavili 16. godišnjicu braka, a tom je prilikom pala i suncem obasjana fotografija.

'Šesnaest nam je bračnih godina tek. Živjeli MI', napisao je omiljeni televizijski voditelj i uspješni glumac koji Lejlu Filipović naziva 'ženom svog života'.

Na fotografiji Filipovići uživaju ispijajući kavicu, a dobrom raspoloženju sigurno je pridonijelo sunce i vedro plavo nebo. Zabundani, ali jako stajliš svojim odjevnim kombinacijama nisu razočarali ni ovaj put. Tarik je odjenuo crni kaput i dolčevitu, a Lejla smeđi kaput s pojasom u struku te crnu dolčevitu. Osim u dolčevitama, uskladili su se i odabirom modnog dodatka - neizostavnih sunčanih naočala.

Nakon što se Lejla razvela od brata bivše tenisačice Ive Majoli, Dade Majolija 2006. godine, upoznala je Tarika Filipovića kojeg je prije znala tek iz viđenja. Vjenčali su se nakon nekoliko mjeseci tajne veze na Silvestrovo 2007. godine, a u srpnju su organizirali i tulum za prijatelje kako bi i s njima proslavili svoje vjenčanje.

'Mi smo se pronašli, mislim da nam je bilo suđeno. Ja sam osam godina bio ljeti u Dubrovniku, na ista mjesta smo izlazili, a ne bismo se sreli. Kad se to dogodilo, samo smo se smješkali jedno drugom', komentirao je svojedobno popularni voditelj.

Lijepa je Lejla tada blistala u satenskoj vjenčanici boje šampanjca, a Tarik ju je iznenadio dolaskom pjevača Harija Mata Harija koji joj je otpjevao ljubavnu baladu 'Lejla'.

Nekoliko mjeseci nakon sklapanja braka na svijet je stigao njihov sin Arman, čime je Lejlin sin Dino postao veliki brat.

uvijek zajedno

Lejla i Tarik Filipović uživali na zagrebačkoj špici

Pogledaj galeriju