JANE SEYMOUR

Legendarna 'Žena vrač' progovorila o mladolikom izgledu na pragu 70-e i zašto joj ponekad stvara probleme

14.10.2019 u 16:31

Bionic
Reading

Američka glumica Jane Seymour, domaćoj javnosti najpoznatija po ulozi legendarne 'Žene vrač', u novom intervjuu otkrila je kako ju mladolik izgled u šestom desetljeću života ponekad košta dobivanja uloga zrelijih žena

Bivša Bondova djevojka otkriva kako je često morala uvjeravati producente da je u stanju glumiti raznovrsne uloge žena zrelije dobi.

'Skinula bih make-up i onda bi uvidjeli da mogu glumiti zrelije žene. Moja namjera je dostojanstveno stariti. Iznutra se osjećam kao da imam 20 godina. Bila sam previše ozbiljna u toj dobi. S vremenom sam pronašla svoj 20- godišnji alter ego, samo se slučajno nalazi u ovom tijelu, no to je u redu', izjavila je Seymour u razgovoru za britanski magazin Hello!.

U novom intervjuu 68- godišnja američka glumica također se dotaknula svoje skladne figure koju duguje pilatesu, šetnjama, laganim dizanjem tegova i zdravoj prehrani koja isključuje šećer i prženu hranu.

  • +8
Jane Seymour Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

U danima kada se odluči ne pridržavati svog strogog režima prehrane, tada se obično počasti šakom pistacija, kockama tamne čokolade i čašom vina.

Prošle godine Jane je izjavila kako se pribojava kozmetičkih zahvata koji bi mogli rezultirati nemogučnošću pokazivanja emocija na malim ekranima ili kinoplatnima.

'Ako se moje lice ne kreće, ne mogu ni igrati sve uloge, no prilično sam zadovoljna u svojoj koži. Operirala sam grudi zbog bojazni od razvoda jer sam tada pomislila da bih to trebala učiniti. Nakon zahvata osjećala sam se isprazno, a poželim li izgledati mlađe na ekranima ponekad se poslužim trikom zatezanja vrata selotejpom ili nosim perike', svojedobno je izjavila.