OLIVIA NEWTON-john i jane seymour

Holivudske dive ukrale svu pozornost: Jedna ima 68, druga 70 i obje izgledaju senzacionalno

1/10

Jane Seymour i Olivia Newton-John

Glumica Jane Seymour, domaćim gledateljima najpoznatija po glavnoj ulozi u seriji 'Dr. Quinn, žena vrač', u društvu 70- godišnje kolegice Olivie Newton-John, plijenila je posebnu pozornost na humanitarnoj večeri održanoj u Hollywoodu s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje raka.

Mladolik izgled slavna 'žena vrač' na svečanoj večeri uspjela je dodatno istaknuti pojavom u pripijenoj, crvenoj haljini s razigranim detaljem resica i prozirnom tkaninom na području dekoltea, a cjelokupno izdanje začinila je dodatkom blještavih sandala.

U odnosu na Jane, 68- godišnja zvijezda 'Briljantina', Olivia Newton-John, odabrala je bijelo odijelo s blještavim komadima u znaku bluze i tenisica, a obrativši se medijskim predstavnicima okupljenim na humanitarnoj večeri, Olivia je izjavila kako se osjeća odlično te da nije klonula duhom usprkos teškoj bolesti - četvrtoj fazi raka dojka.

Jane Seymour i Olivia Newton-John

Jane Seymour i Olivia Newton-John

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prethodna slika Sljedeca slika
Humanitarna večera 'Dance Awards & Cancer Benefit Show' u Hollywoodu na kojoj su se skupljala sredstva za liječenje raka, uspjela je okupiti brojne holivudske zvijezde uključujući legendarnu 'Ženu vrač' Jane Seymour i zvijezdu 'Briljantina', 70- godišnju glumicu Oliviu Newton-John koja se već duže od dva desetljeća bori sa zloćudnom bolesti
  • Autor: I. B.
  • Objavljeno 16.08.2019 u 12:46