JOŠ JEDNO PRIZNANJE

Le Méridien najbolja 'car launch' destinacija

25.01.2013 u 15:01

Bionic
Reading

Splitski hotel najviše kategorije Le Méridien dobio je još jedno značajno međunarodno priznanje kao potvrdu iznimno uspješne poslovne godine. Hotel je na prvom mjestu kao najbolji među TOP 10 'car launch' destinacija u jugoistočnoj Europi

Prestižan vodič za kongresni turizam Conventa s najvećeg istoimenog slovenskog poslovnog sajma, nakon uspješno zaključene ovogodišnje 5. Convente, proglasio je splitski hotel Le Méridien Lav vodećim hotelom u jugoistočnoj Europi u klasi TOP 10 'car

launch' destinacija.

Podsjetimo, samo u prošloj godini Le Méridien Lav Split bio je domaćinom čak dva velika 'car launch' zbivanja s međunarodnim potpisom, podsjetimo primjerice na uspješnu promociju novog modela tvrtke Škoda u rujnu. Svaki od tih događanja odrađen je profesionalno, nakon čega su zasluženo uslijedile brojne pohvale zadovoljnih klijenata te kao rezultat nagrade i nominacije.

Automobilska događanja kao kompliciran i sofisticiran projekt izuzetna su međunarodna promocija destinacije i pružaju izvrsnu poslovnu priliku za sve sudionike. Potrebna je perfektna i profesionalna organizacija do zadnjeg detalja te pribavljanje svih potrebnih dozvola. Partneri se vrlo pažljivo biraju, a kod odabira destinacije su od velike važnosti i okolina, ambijent održavanja događanja i zadovoljavajuće trase za testne vožnje.

Ključni operativni zahtjevi klijenta oko odabira hotela - partnera su smještaj, parking, velik kongresni centar, uslužan prostor za održavanje inaugurativnih vozila, vrhunska gastroponuda, slikovit okoliš i dobra pristupačnost. Le Méridien Lav Split zadovoljio je u svim kategorijama i oduševio naposljetku svojom profesionalnošću te cjelokupnom ponudom i uslugom. Stoga ovaj visokokategornik nije slučajno odabran za nekoliko svjetskih premijera. Ovom prestižnom nagradom Convente pohvaljeni su fleksibilnost i iskustvena vrijednost hotela Le Méridien.