TJEDNI HOROSKOP

Lavovima i Vodenjacima smiješi se dobra zarada, Rakovima i Ribama zli jezici stvorit će nevolje, a Ovnovi će se za svoje pobrinuti sami

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 15.06.2020 06:52
 • Objavljeno 15.06.2020 u 06:52
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Phovoi R. / Panthermedia / Profimedia

Prisan odnos Rakova s nekim od kolega zlim će jezicima biti povod za širenje izmišljotina, a Ribama će biti dovoljna kavica nakon posla ili srdačan pozdrav da se nađu optuženi za flert s kolegom. Siti jednolične svakodnevice, Ovnovi će se poželjeti upustiti u zabranjenu romansu. Vodenjaci će se dosjetiti originalnog načina zarade, a Lavovi će spojiti ugodno s korisnim i dobro unovčiti neki od svojih prihoda

Željni zabranjene romanse, Ovnovi će se začas susresti s nekim tko ima jednaku želju. Nećete mariti za posljedice, no to vam neće pomoći da ih izbjegnete. Bit ćete gladni novih saznanja, ali ćete od navale informacija zapamtiti samo ono što je u skladu s vašim uvjerenjima. Bit ćete snalažljivi u traženju novih izvora prihoda, iako će se većinom raditi o privremenim poslovima.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +6
 • +3

Alessandra Ambrosio horoskopski je Ovan, rođena je 11. travnja 1981.

Izvor: Profimedia / Autor: naa pal / Mavrixphoto / Profimedia

Bikovi će se uvjeriti da tjelesna privlačnost nije dovoljna za kvalitetan odnos. U ovom razdoblju treba vam partner koji vam odgovara i po psihološkom profilu. Uvjereni da znate najbolje, odbacivat ćete tuđe sugestije prije nego ih do kraja saslušate. Zbog drugačijeg viđenja stvari opasno ćete se zakačiti i s nadređenima ili predstavnicima vlasti.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizanci će obećavati jedno, a govoriti i raditi drugo. Vaš partner ili simpatija prvo ćete biti zbunjena, a potom bijesna zbog vaše prevrtljivosti. Dragi će ljudi vašu rastresenost i zbunjenost razumjeti kao nedostatak zanimanja za njihove probleme. Dajte im do znanja da nije tako. Misli će vam često lutati pa ćete se otežano fokusirati na zadatke.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Rakovi, vaš voljeni držat će se tajnovito, što će vas uznemiriti i navesti na sumnju. Ne istjerate li na čistac ovu situaciju, nećete se moći osloboditi brige i tjeskobe. Bude li vas partner dugo držao u neizvjesnosti, zaprijetite mu raskidom i budite spremni provesti ga u djelo. Zli jezici odvlačit će vam misli od obaveza pa ćete morati uložiti dodatan napor da održite koncentraciju.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
 • +2

Courtney Love u horoskopu je Rak, rođena je 9. srpnja 1964.

Izvor: Profimedia / Autor: MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lavovi, zaključit ćete da vama i partneru treba više akcije. Češći zajednički izlasci učvrstili bi vaš odnos i oboma popravili raspoloženje. Samcima predstoji odličan provod. Zaposleni Lavovi obavit će zadatke tako brzo i uspješno da će biti pohvaljeni. U najboljoj će formi biti oni čiji posao zahtijeva kontakte s klijentima.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice, osoba koja ima pretenzije prema vašem partneru koristit će svaku priliku da vas zavadi, no vi ćete se potruditi izbjeći zamku. Tražite iskrenost od voljenog, ali ga nemojte optuživati za nevjeru. Htjet ćete si što prije skinuti s vrata jednu obavezu, no to vam neće lako poći za rukom. Posao će se neplanirano odužiti.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
 • +2

Victoria Silvstedt horoskopska je Djevica, rođena je 19. rujna 1974.

Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vage će biti omiljene u društvu. Lako ćete uspostavljati kontakt i uspijevati izvući ono najbolje iz drugih. Udvaranje će vam ići od ruke. Otvorenim i opuštenim ponašanjem brzo ćete razoružati predmet vaše žudnje. Nalet optimizma mogao bi vas navesti da preuzmete obaveze kojima niste dorasli ili za koje nemate dovoljno vremena.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Uvjereni da će im sve tolerirati, Škorpioni će voljenoj osobi postaviti određene zahtjeve koje nije očekivala. Ako ih odbije, što je izgledno, nemojte je pritiskati jer ćete ugroziti vaš odnos. Razmišljate li o promjeni radnog mjesta, počnite pripremati teren. Ukaže li vam se prilika za posao sa strane, svakako je prihvatite.

 • +4
 • +1

Vogue Williams rođena je u znaku Vage 2. listopada 1985.

Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelci će tražiti rješenje za sukob s nekim do koga im je stalo. Ako ste vi uzročnik sukoba, postupite na klasičan način - ponudom iskrene isprike. Ako je druga strana kriva, vaš je trud uzaludan. Nemojte se ponižavati. Koncentrirajte se na aktualne poslove i odgodite rad na realizaciji planova. Ne budete li se posvetili prioritetima, cijeli će vam se raspored dugoročno poremetiti.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarcima tjedan donosi napetosti u intimnoj vezi. Nastojat ćete se držati uobičajene rutine, što će vam otežavati usklađivanje profesionalnih obaveza i udovoljavanje partnerovim prohtjevima. Napravite kvalitetan plan rada ili učenja i doći ćete na pola puta do željenog cilja. Budete li ga se strogo pridržavati, brzo ćete prevaliti i drugu polovicu.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Odnos Vodenjaka s voljenim bit će postojano dobar, a srdačni tonovi obojat će vašu komunikaciju. Povjeravat ćete se jedno drugom i često zajedno izlaziti. I izvan veze bit će živahno. Ugodno čavrljanje s neznancem moglo bi završiti vrućim poljupcima. Steći ćete naklonost utjecajnih pojedinaca koji će vam idućih tjedana ili mjeseci pomoći u razvoju karijere.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +2

Amanda Holden u horoskopu je Vodenjak, rođena je 16. veljače 1971.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otkriće da su na istoj valnoj duljini privući će Ribe novom znancu. Oboma će vam pasti na pamet da je mu onaj drugi srodna duša. Imat ćete poriv da grubo odgovorite suradniku ili kupcu koji će vam prigovoriti. Time biste dobili vrlo malu i kratkotrajnu zadovoljštinu. Mislite na posljedice po svoju karijeru.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!