9. i 16. prosinca

Late Night Shopping u robnoj kući IKEA Zagreb

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: IKEA

Kupovina do kasnih noćnih sati uz brojne pogodnosti

Po prvi puta od otvorenja, robna kuća IKEA Zagreb u subotu 09. i 16. prosinca bit će otvorena do 23 sata navečer. Povodom Late Night Shoppinga, IKEA donosi brojne pogodnosti i zanimljive aktivnosti, od kojih će mnoge razveseliti i najmlađe članove obitelji.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: IKEA

Uz mogućnost beskamatnog plaćanja na 24 rata AmEx kreditnom karticom, tu su i posebne ponude od 18 do 23 sata. Među njima je sniženje od 20 % na sav tekstil za dom i tepihe, ali i posebne ponude IKEA FOOD-a, poput mesne plate za četiri osobe od 99 kuna, koja će poslužiti kao dobra okrjepa u pauzi od kupovine.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: IKEA

Članovi IKEA FAMILY programa mogu ostvariti i 20 posto popusta na sve sofe, uključujući i one na razvlačenje – tako potrebite za iznenadne blagdanske goste.  Ova posebna ponuda traje do 24. prosinca.

Svi članovi IKEA FAMILY programa koji se odluče na kupovinu božićnog drvca, koje možete pronaći ispred robne kuće, imat će dvostruki razlog za zadovoljstvo. Prekrasna drvca nordijske jele uzgojena su na poljoprivrednom gospodarstvu pored Križevaca, a pri plaćanju je dovoljno pokazati IKEA FAMILY karticu i osvojiti poklon-bon u vrijednosti od 90 kuna za kupovinu u robnoj kući. Cijena drvaca visine do 170 cm iznosi 100 kuna, a onih viših 150 kuna.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Daniel Wester

U slučaju da još uvijek niste, član IKEA FAMILY programa možete postati prijavom na IKEA.com, a svoju narančastu karticu preuzeti prvim dolaskom u robnu kuću IKEA Zagreb.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!