to će se nositi

Laskave i tako lake za održavanje: Ovo su hit frizure za sezonu pred nama

11.10.2023 u 06:06

Bionic
Reading

Nevjerojatno, ali istinito: 2023. već je na izmaku. Tako da se polako, ali sigurno opraštamo od ovogodišnjih trendova i radoznalo gledamo prema 2024. godini. Kada je riječ o frizurama, ovo će biti ultimativni hitovi

Baš kao i svijet mode, beauty svijet nije imun na izmjenu trendova. Kad je riječ o kosi, frizer slavnih Alexander von Trentini točno zna što je moderno. Tako je prognozirao koje će frizure biti najpopularnije u 2024. i otkrio četiri najupečatljivija trenda. Ovo će biti hit frizure u godini pred nama:

Kratki bob

Bob i dalje uvjerljivo drži svoju poziciju jedne od najpoželjnijih frizura. Ali ovaj put je naglasak na njegovoj najkraćoj varijanti. Ipak, usprkos jednostavnom kroju, ovaj izgled ima svestrane mogućnosti stiliziranja. Može se nositi ravno i zaglađeno unatrag, s razdjeljkom sa strane ili voluminozno fenirati te dobiti prekrasan okrugli oblik.

Šiške, šiške, šiške

Uvijek popularnim zavjesa-šiškama sada se pridružuju i tanke šiške. Opuštena frizura s razdijeljenim šiškama također dobro funkcionira bez puno stiliziranja i pristaje gotovo svim oblicima lica. Ovaj izgled utjelovljuje lakoću i ležernost, izgledajući pri tome vrlo laskavo.

Shag

Protutrend preciznom kratkom bobu je frizura s brojnim neravnim slojevima. Shag je razigran i trendi. Ono što je pritom važno je gladak prijelaz između slojeva. Uz to, ova frizura posebno je pogodna za kosu koja seže do razine ključne kosti.

Super duga (i zdrava!) kosa

Druga mogućnost je vrlo duga kosa, po mogućnosti s laganim i prirodnim valovima. S ovom duljinom kose svaki pojedini pramen mora prštati od zdravlja. Stoga je neizostavna adekvatna i svakodnevna njega.