UZORAK JE TU

Katie Holmes u trapericama koje su sve samo ne obične

19.02.2024 u 19:14

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Ona je s razlogom kraljica ulične mode i njezine kombinacije uvijek se pomno seciraju. Za novu šetnju ulicama New Yorka Katie Holmes odabrala je pomalo neobičan model traperica, koje po sebi imaju uzorak, i u kojima ćete se definitivno isticati iz mase

Katie Holmes još jednom je pokazala svoj besprijekoran stil kada je proteklog vikenda prošetala s prijateljem ulicama New Yorka. 45-godišnja glumica, odabrala je predimenzionirani model crne kožne jakne, zbog čega je velika torba, koja je isto tako bila crna i kožna, jedva bila vidljiva.

Ispod jakne nazirala se siva džemper dolčevita, a u oko su posebno upadale traperice koje su bile sve samo ne klasične. Riječ je o ravnom, malo širem modelu koji po sebi imaju zanimljiv dizajne, a zbog čega su savršene za razne prigode.

Kod Katie Holmes savršeno su se uklopile na obične bijele tenisice. Ovakvi modeli nosivi su od jutra do mraka, a print, istaknut duž nogavica, stvorio je uistinu efektan uzorak.

SMIJEH JE LIJEK

Ni uporni paparazzi nisu pokvarili dobro raspoloženje Katie Holmes i Suri Cruise

Pogledaj galeriju

Inače, holivudska modna ikona velika je ljubiteljica popularnih traperica širih nogavica koje su već neko vrijeme veliki hit i laskaju svakom stasu ako se dobro kombiniraju.

Ovakve chic traperice znatno su elegantnije od tradicionalnih modela, a u svaku garderobu unose željenu dozu noviteta za kojim toliko žudimo.