Široke traperice

Laskav kroj: Ove traperice u trenu stvaraju efekt ravnog trbuha i užih bokova

23.01.2024 u 12:05

Bionic
Reading

Ako ste u potrazi za trapericama u kojima ćete se osjećati zavodljivo i ženstveno, široki modeli visokog struka neće vas razočarati

Široke traperice dominirale su modnom scenom 2023. godine, a nakon što je u kratkom roku velik broj trendseterica ponovno počeo nositi uski kroj, mnogi im predviđaju kraj. No, ako želite nositi hlače koje će garantirano laskati vašoj liniji, svoje široke modele nikako nemojte pospremati duboko u ormare.

Završetkom blagdanskog perioda, velik je broj onih koji muku muče s pokojim kilogramom viška pa je odjeća koja 'briše' trbuh u ovim tjednima posebno poželjna. Upravo takve su široke traperice jer njihov kroj skriva pokoji gram viška na nogama, dok visok struk iznimno uspješno kreira iluziju ravnog trbuha i sužava bokove.

Dodatan efekt vizualnog brisanja kilograma postići ćete odabirom tamnijeg trapera ili posve crnih traperica, a svakako obratite pozornost i na chic sive modele koji su ove sezone iznimno popularni.

  • +5
Široke traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo

Također, sve ljubiteljice živahnijih stajlinga dolaze na svoje velikim povratkom svijetlog trapera koje je oživjela nova ikona stila Sofia Richie, a koje se besprijekorno kombiniraju na sve stajlinge te su kao stvorene za nadolazeće prijelazno razdoblje.

Stajlinzi ulične mode samo su potvrdili njihovu svestranost, a s obzirom na to da je riječ o pravom modnom klasiku, budite sigurni da nikada neće izaći iz mode te ćete ih nositi iz sezone u sezonu.