tako laskave

Sada se nose samo ovakve traperice, a široke nogavice odlaze u zaborav

22.01.2024 u 15:16

  • +4

Hailey Bieber

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Ako bismo morali odabrati jedan komad koji baš nikada ne izlazi iz mode, to bi zasigurno bile traperice. No, one imaju brojna lica, a ove sezone svi oni koji žele biti u trendu biraju slim modele

Hailey Bieber jedna je od glavnih modnih inspiracija, a njezini stajlinzi vrijedna su inspiracija za ljubiteljice casual sportskog ili preppy stila. Uz haljine i neizbježne kožne jakne u Haileyinom ormaru vladaju traperice, a baš kao prava trendseterica i ona bira modele koji slove za najpolježnije.

Nakon što je je mjesecima furala baggy i široke modele, pa čak i neke traperice koje su nalikovale kao da ih je posudila iz ormara supruga Justina Biebera, Hailey je pokazala kako ni ona nije odoljela novom trendu slim traperica. Hailey se uputila na ručak s prijateljicom, također velikim trendsetericom Kendall Jenner i tom prilikom pokazala stajling vrijedan pažnje.

Traperce slim kroja spojila je s običnim sivim puloverom, vječnim bež balonerom i već sezonama trendi mokasinkama. Tako jednostavno, a tako efektno.

Najviše pažnje ipak je privukao izbor traperica kojim je Hailey potvrdila povratak slim traperica koje se vraćaju i etabliraju kao ultimativni trend početkom 2024. Ovaj model traperica nestao je iz ormara i stajlinga ljubitelja mode krajem 2010-ih, no omiljeni model legendarne Kate Moss postupno opet dolazi u prvi plan i nudi znatno više pripijene siluete.

  • +8
Uske traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

A ovom trendu nisu odoljele ljubiteljice mode, pa ga uz Hailey nose i druge vodeće trendseterice, poput Belle Hadid i Emily Ratajkowski, a osvojio je i modne piste pojavivši se u brojnim kolekcijama za proljeće/ljeto 2024.