iz sezone u sezonu

Laskaju figuri i spašavaju u svakoj prilici: Izdvojili smo najbolje midi suknje s polica trgovina

23.05.2020 u 08:07

Bionic
Reading

Njihova višesezonska vladavina dovoljno govori o tome kakvim se herojem smatraju u garderobi svake zaljubljenice u modu, a nalik proteklim sezonama, laskave suknje dužine midi i više su nego dobrodošle, o čemu dovoljno svjedoči aktualna i bogata ponuda na policama trgovina

Premda su dug niz godina bile nekako po strani na modnoj sceni zbog dominacije hlača i traperica, suknje su se unazad nekoliko sezona vratile u velikom stilu i viđat ćemo ih zasigurno sve češće u mjesecima koji su pred nama, posebice duže inačice.

U odnosu na brojne raspoložive modele, suknje dužine midi smatraju se najsvestranijima, a njihova čarolija je u tome što su u stanju dati upravo ono što vam treba u tom trenutku, ovisno o prigodi. Suknje dužine midi čine izvrsnu ravnotežu između opuštenog, kul izgleda i poliranog šika, a samim time čine idealan odabir u gotovo svakoj prilici.

Osim navedenoga, predstavljaju izvrstan tranzicijski odjevni komad koji ćete, uz pravilno stiliziranje, s lakoćom nositi iz sezone u sezonu.

Bilo da se odlučite za model s printom, svilenkaste inačice ili one inspirirane 90-ima s dodatkom gumba, za vas smo izdvojili najbolje modele iz ponude high street trgovina.

  • +51
Midi suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo