'VRATIT ĆE SE JAČI NEGO IKAD'

Lana Klingor ogorčeno brani Bandića

23.10.2014 u 11:08

Bionic
Reading

Brojnim poznatim licima iz javnog života koja su preko društvenih mreža dala podršku Milanu Bandiću vjerujući u njegovu nevinost, pridružila se i bivša pjevačica ET-ja i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić

'Ma meni se povraća od izjava nekih koji su do jučer virili iz gradonačelnikove stražnjice, a ustvari su jedva dočekali ovakvu situaciju kako bi ugurali svoju guzicu u što bolju i mekšu fotelju. Općenito ljudi, dajte se iskulirajte! Ja bih voljela da Bandić dokaze svoju nevinost. Iz nekoliko razloga, a navest ću samo dva: 1. prije svega je čovjek koji će vas saslušati i pomoći ako može i želi, a u većini slučajeva želi, za razliku od SVIH drugih političara koji će vas pri prvom susretu natjerati da se osjećate kao niža vrsta, k'o da ste nitko a oni su jako bitni (makes you feel like shit situation), i 2. samo zato da vidim face ovih koji se ovako naslađuju i uživaju u ovoj situaciji. Samo da im vidim face i gdje će biti kad se Milan Bandić vrati jači nego ikada. Toliko. A Vama, gradonačelniče Bandić, jedno ljudsko hvala, na svemu do sada', napisala je Lana Klingor Mihić na svom Facebooku.


Naime, njezina je PR tvrtka tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva bila organizator ljetne manifestacije na Bundeku pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

Javnu potporu Bandiću dale su i sportašice Sandra Perković i Ivana Brkljačić te glumica Ornela Vištica.

'On je čovjek jedne apsolutne nadnaravne energije, čovjek koji cijeli dan živi ovaj grad', rekla je atletičarka Sandra Perković.

Glumica Ornela Vištica izrazila se emotivno i pjesnički. 'Ne mogu šutjeti i ne reći kako sam najviše zahvalna Bogu što mi je podario snažan instinkt i intuiciju, osjećaj za čovjeka. Gledajući Dnevnik HRT-a, izvještavanja o trenutnoj situaciji, oči mi se napuniše suzama, stegnu me u grlu i zaplakah kao dijete iz srca! Iako ga ne poznajem dobro, žao mi je! Žao mi je Milana Bandica!'