top izbor

Severina ima stajling zbog kojeg će i najveće ljubiteljice mode zastati: Haljinu brenda koji je oličenje elegancije i minimalizma nosi uz najpoželjnije natikače

11.07.2022 u 17:35

Bionic
Reading

Severinu s razlogom mnogi smatraju kraljicom estrade, a sa stajlinzima kakve pokazuje na svom Instagram profilu lako bi mogla dobiti i laskavu titulu kraljice stila. Ovog puta uzdahe oduševljenja izmamila je stilski besprijekornom bež kombinacijom, s potpisom vodećih modnih brendova

Gdje god se pojavila, Severina plijeni pažnju, a za to su nerijetko zaslužne odlične modne kombinacije. Iako je glazba njezina daleko najveća ljubav, voli Severina i modu, a njezin ormar nerijetko krase modne krpice po posljednjoj modi i komadi koje gorljivo priželjkuju zaljubljenice u modu. Severina trenutno boravi u Istri, a iz bajkovitog Grožnjana šalje fotografije jednako bajkovitog ljetnog stajlinga.

Naime, niz fotografija koje je objavila na svom Instagram profilu prikazuju Severinu odjevenu u elegantnu i vrlo profinjenu ljetnu kombinaciju. Stajlngom dominira jednostavna, no vrlo efektna bež haljina s vezanjem na dekolteu, istaknutog struka i lepršavog donjeg dijela. Radi se o kreaciji brenda Max Mara koji majstorski i prepoznatljivo spaja bezvremensku eleganciju, ljepotu jednostavnosti i nenametljivu zavodljivost. A ova haljina koju nosi Severina izrađena habotai svile s asimetričnim lepršavim rubom. Efektan izgled haljine koja nosi naziv Cora i prodaje se po cijeni od 536 dolara (malo manje od 4 tisuće kuna) dodatno je bio naglašen korzetom na kopčanje u svjetlijoj nijansi bež boje.

Sjajan ljetni izbor pjevačica, koja je nedavno proslavila svoj 50. rođendan, upotpunila je i damskim šeširom, nezaobilaznim suputnikom za vrućih ljetnih dana. A našla se tu i oversized torba jednakog uzorka i također djelo Max Mare.

Velika, popularno zvana tote torba u kombinaciji kože i žakarda veliki je hit ove sezone koji će se zahvaljujući bezvremenskom dizajnu na modnoj sceni dulje zadržati. Osim toga, upravo je to jedan od savršenih modela za sve one koji su uvijek u pokretu i žele torbu u koju im stane baš sve.

Elegantan i ženstven stajlng zaokružila je bezvremenskim modnim komadom, Hermesovim natikačama Oran. Model u boji konjaka predstavlja jedan od najpopularnijih komada među brojnim zvijezdama te za njima doslovce vlada pomama.

No, ništa manje popularni su i modelu u drugim, klasičnim bojama, poput bijele, tamno crvene i crne, kakve fura Severina. S godinama ove natikače opravdale s svoj status, te nakon slavne Birkin torbice postale najpoželjniji komad te francuske luksuzne modne marke.

Kako god, Severina je u Max Mari od glave do pete s dodatkom kultnih Hermesovih natikača dokazala kako, kada se radi o upečatljivim modnim komadima, doista ima uvježbano modno oko.