100 sati hidratacije

Kultna krema manekenki dobila je novu verziju i odmah postala viralna

20.09.2023 u 14:49

Bionic
Reading

Supermodeli i zaljubljenice u beauty proizvode zaluđene su Charlotte Tilbury kremama, a najnovija Magic Water Cream postala je viralan hit

Charlotte Tilbury je beauty brend dobro znan svim zaljubljenicama u skincare, baš kao i njihova kultna krema Magic Cream koja vješto kombinira hidrataciju, zaštitu od sunca i pružanje sjaja.

Nije tajna da se od ove kreme ne odvajaju zvijezde poput Kate Moss, Gigi Hadid i Kim Kardashian, a sve njene brojne obožavateljice oduševile su se i novom verzijom u obliku Magic Water Cream.

Lansirana prije deset godina, Charlotte Tilbury Magic Cream ubrzo je stekla kultni status jer bez previše napora u njezi kože omogućuje zdrav izgled s efektom sjaja nalik modelima. Naime, njena gusta formula koja na koži djeluje neodoljivo lagano koristi se i u beauty rutini Victoria's Secret anđelica uoči modnih revija, kao tajno oružje za savršen ten i pod svjetlima reflektora.

Svake dvije minute proda se jedna Magic Cream

Ovakvi rezultati doveli su do toga da brend otprilike svake dvije minute proda jednu staklenku diljem svijeta!

Za sve je zaslužna pogođena formula koja uključuje snažan koktel hijaluronske kiseline, vitamina C i E te peptide, uz dodatak zaštite SPF 15.

'Kao da imate pristup izvoru vječne mladosti', izjavila je sama Charlotte Tilbury, koja je radila sa znanstvenicima brenda kako bi dobila gel-kremu meke, hidratantne, lagane teksture bez mirisa, sposobnu odmah oživjeti kožu.

Njena autorica priznaje kako je sve krenulo od općeg opažanja: uz užurbani život koji svi trenutno vode, koža vrlo lako dehidrira pa bore, zbog suhoće, nastaju prerano.

Što Magic Cream čini toliko magičnom?

  • Tehnologija Waterlocking Fusion, koja kombinira hidratantne sastojke, kao što je Hydragen Aquaporin, s mješavinom beta-glukana za osposobljavanje kožne barijere da zadrži vlagu otprilike stotinu sati.
  • Niacinamid, koji pročišćava pore i posvjetljuje kožu.
  • Transverzalna mješavina biopeptida, koja smanjuje pojavu bora tako što poboljšava rad kožne barijere, odgovorne za čvršću i blistaviju kožu.

Nakon što je Magic Cream ostvarila ogroman uspjeh, Charlotte Tilbury sada donosi njenu Water verziju. Riječ je o kremi koja je već zaludila društvene mreže na kojima je opisuju kao 'svježu poput vode' i i'zvrsnu podlogu za make up' pa ne čudi što je u trenu postala viralna i jedan od najpoželjnijih proizvoda.