U DUHU 90-IH

Kultna haljina Carrie Bradshaw stigla je na police Zare

20.06.2023 u 19:00

Bionic
Reading

Ni najpoznatija fashionistica s malih ekrana u eri 90-ih nije uspjela odoljeti minimalističkom dizajnu slip haljina, danas smatranima klasikom u ormaru

Ljubitelji ‘Seksa i grada’ itekako pamte slip haljinu brenda DKNY, koju je glavna junakinja Carrie Bradshaw obukla za reklamu postavljenu na autobus. Istu haljinu nosila je u prvoj sezoni hit serije na prvom spoju s Facom, a glumica Sarah Jessica Parker bila je fascinirana njome i u stvarnom životu.

Godine 1997. odjenula ju je za tadašnju dodjelu VH1 Vogue Fashion Awards, a to izdanje junakinje ‘Seksa i grada’ godinama kasnije postalo je kultnim.

Minijaturne dužine, u boji kože i s iznimno tankim naramenicama, ova haljina s potpisom dizajnerice Donne Karan najbolje opisuje modni minimalizam 90-ih, danas i više nego poželjan, a sada je dobila svoju pristupačnu inačicu zahvaljujući Zari.

Na 25. godišnjicu serije ‘Seks i grad’ i uoči premijere druge sezone spin-off serije ‘I tek tako...’ popularni high street brend iz Španjolske nudi kultnu haljinu Carrie Bradshaw u širokoj paleti boja i po cijeni od svega 10 eura.

  • +28
Slip haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević