NAKON 40 GODINA BRAKA

Ksenija Erker prvi put progovorila o šokantnom razvodu

13.11.2013 u 13:36

Bionic
Reading

Glazbenica Ksenija Erker za Story je ispričala kako se osjeća nakon razvoda, kakav je odnos zadržala s Hrvojem Hegedušićem te očekuje li novu ljubav

Ksenija Erker snimila je novu pjesmu 'Ne mogu ti to oprostiti', a po prvi puta nakon 25 godina snimit će i spot. Kaže kako ovo razdoblje doživljava kao novo buđenje jer je proteklih 40 godina šeprtljavo gradila karijeru jer su joj prioritet bili obitelj i kuhinja.

Nakon što je u travnju javnost saznala kako se Ksenija i Hrvoje razvode zbog njegove romanse s profesoricom Ljerkom Šemeš, oboje su krenuli svojim putem. Ksenija ni ovoga puta nije željela to komentirati.


'Ljerka i Hrvoje sami o tome žele govoriti, pa neka im bude. Mislila sam da je život crno-bijel. Kada sam se zaljubila sa 17 godina, mislila sam da je to za cijeli život. Sad znam da je život putovanje i ja sam imala čovjeka s kojim sam putovala 40 godina. Sada su tračnice otišle svaka na svoju stranu, ali putovanje nije prestalo ni za njega ni za mene.

On je otišao, odselio se u Selce i želim mu apsolutno sve najbolje. Posljednjih deset godina Hrvoje i ja najbolje smo komunicirali kao baka i djed, a najlošije kao muškarac i žena. Ipak, jako se dobro nosim sa svim i veseli me što i dalje imamo naša zajednička okupljanja, dječje rođendane na kojima dobro funkcioniramo', rekla je Ksenija za Story.

Papire za razvod još nisu predali, ali ističe kako joj to nije ni važno, već da se situacija između njih konačno raščistila, da svatko ode svojim putem.

Danas imaju ljudski i civiliziran odnos. 'Dobro funkcioniramo kao mama i tata, baka i djed', zaključuje Ksenija koja za moguće novo prijateljstvo ili ljubav kaže: 'Dobro si došla, i hvala.'