ZALJUBLJENI GOLUPČIĆI

Kristen i Robert proveli 12 sati snimajući vruće scene

17.01.2011 u 18:41

Bionic
Reading

Nakon što je sa snimanja 'Praskorzorja' procurila fotografija vruće scene između Kristen i Roberta, saznalo se kako je taj popularni par u krevetu proveo čak 12 sati snimajući scene seksa za još jedan nastavak sage 'Sumrak'

Nakon šuškanja da prolaze ozbiljnu krizu, čini se da su Kirsten i Robert zaljubljeniji no ikada, kako u stvarnom životu, tako i

na filmskom platnu. Nakon što je Kirsten snimljena kako s Garrettom Hedlundom odlazi na večeru, Christina Ricci pohvalila je Roberta Pattinsona da se odlično ljubi.

Međutim, sva ta nagađanja su sada iza njih te su se bacili na posao. Tako su za potrebe novog nastavka popularne sage 'Sumrak' proveli čak 12 sati u krevetu snimajući scene seksa, što im nije predstavljalo nikakav problem.

Sumrakomanijaci će moći od 18. studenog ove godine uživati u 'Praskozorju', a vrtlog strasti između Belle i Edwarda u filmu će trajati samo nekoliko minuta. U najnovijem nastavku, tek vjenčani i ludo zaljubljeni, Edward i Bella će uživati na romantičnom medenom mjesecu, a nedavno su mediji i nagađali da su se u stvarnome životu tajno zaručili, iako to nikada nije potvrđeno.