to se nosi

Kratko je in: Odlučile su se na rez i pokazale frizure koje ništa ne može skinuti s trona popularnosti

14.03.2023 u 17:33

  • +12

Michelle Williams i Chrissy Teigen

Izvor: Profimedia / Autor: CRASH/IMAGESPACE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / CHELSEA LAUREN / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Dodjela nagrade Oscar 95. put bila je prilika za glamurozne stajlinge, ali i za pokazivanje novih frizura. Sudeći prema viđenom, nema sumnje - kratko je in, a pixie i bob su hit frizure

Ima li bolje prilike za novu frizuru od dodjele Oscara? Novi, osvježen izgled pokazale su Chrissy Teigen i Michelle Williams. Naime na ovogodišnjim Oscarima Teigen je debitirala s jarkocrvenim bobom, a Williams se ošišala na zavodljiv pixie.

Za daleko najglamurozniju večer u Los Angelesu slavni uzvanici su se itekako potrudili, pomno birajući stajlinge i kreacije te pokazujući sav sjaj Hollywooda. No neki su poglede odlučili privući ne samo haljinama, nego i frizurama.

  • +44
Moda na 95. dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: KYUSUNG GONG / PICTURELUX / PROFIMEDIA

Među slavnim uzvanicama koje su hrabro preuzele modni rizik svakako je bila Teigen jer je svoje duge smećkaste pramenove zamijenila zagasitom nijansom crvene te kraćom kosom. Svoj novi izgled 37-godišnja manekenka pokazala je na partyju Vanity Faira, a podijelila ga je s pratiteljima na Instagramu nekoliko dana ranije.

'Prijelomne vijesti: žena je dobila novu boju kose!!!' napisala je na početku svoje objave na Instagramu. Kasnije se ponovno pohvalila novim izgledom te pokazala crveno-narančaste pramenove.

Njezin suprug, glazbenik John Legend odobrio je ovu stilsku promjenu te u komentaru uz objavu napisao: 'Prekrasno', dodavši emotikon sa srcima u očima. Također, na samom crvenom tepihu, koji je ove godine bio u boji šampanjca, otvoreno je pokazivao oduševljenje izgledom svoje prekrasne supruge.

Novopečena mama troje djece, koja je u siječnju rodila kćerkicu Esti Maxine, stilizirala je svoj vatrenocrveni bob glamuroznim valovima s razdjeljkom na stranu. Što se tiče ostatka njezina stajlinga, zablistala je u limeta zelenoj haljini ukrašenoj sjajnim detaljima i širokim rukavima s perjem, uz dubok dekolte te hrabar prorez.

Novu frizuru pokazala je i Williams, glumica nominirana za Oscara. Za tu prigodu svoj prepoznatljiv bob duljine do brade odbacila je radi pixie frizure. Zvijezda filma 'Fabelmanovi' novu frizuru je prezentirala kad je stigla na crveni tepih, a koji je, ponovimo, ove godine bio u glamuroznoj boji šampanjca.

Njezin frizer Chris McMillan na Instagramu je objavio nekoliko isječaka snimljenih iza kulisa, dokumentirajući proces spremanja od početka do kraja. Odvažan pixie nije novost za glumicu jer je identičnu frizuru nosila i ranije, a posljednji put je viđena s njom na Filmskom festivalu u Cannesu u svibnju 2022. No zatim je malo pustila kosu da bi bolje utjelovila ulogu majke Stevena Spielberga u filmu nominiranom za Oscara.

Nema sumnje, kratka kosa je i dalje in, a glumica i manekenka potvrđuju da su pixie i bob ultimativne hit frizure kojima oni željni promjene sigurno neće pogriješiti.

  • +4
Dodjela Oscara Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT