trenuci za pamćenje

Dodjela Oscara bila je večer ponosnih roditelja: Prekrasne kćeri gotovo su zasjenile svoje slavne majke

13.03.2023 u 11:49

  • +28

Slavni i njihova djeca na dodjeli Oscara 2023.

Izvor: Profimedia / Autor: DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / JOHN SALANGSANG / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / JON KOPALOFF / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Svečana dodjela ovogodišnjih Oscara ostat će zapamćena kao nezaboravna večer, srećom po lijepim trenutcima. Bila je to večer ponosnih roditelja i njihovih sinova i kćeri koji su imali čast uživatu u svom glamuru i uzbuđenju koje Oscar donosi

Nakon što je prošlogodišnju dodjelu Oscara obilježio šamar koju je Will Smith dao voditelji Chrisu Rocku, ove godine dodjela prestižnog zlatnog kipića prošla je mirno, na opće zadovoljsrvo organizatora. Crveni tepih, koji je ove godine u boji šampanjca, preplavile su glamurozne kreacije, ali i zaljubljeni parovi koji nisu mogli sakriti strast i ljubavni zanos.

No, Oscar 2023. bili su brojnim zvijezdama sjajan povodom za obiteljski izlazak, tako su crveni tepih osvojile ponosne majke sa kćerima, te očevi sa sinovima. Tako su i brojne zvijezde, uključujući Salmu Hayek i Andie MacDowell, odlučile za pratnju za najveću i najglamurozniju večer u kalendaru dodjele nagrada povesti svoje kćeri i sinove.

  • +44
Crveni tepih na 95. dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: KYUSUNG GONG / PICTURELUX / PROFIMEDIA

Salma Hayek pokazala je svojstven joj bombastičan izgled, ovog puta upakiran u svjetlucave, bakrene šljokice. Ponosno je pozirala s 15-godišnjom kćeri Valentinom koja je za ovu prigodu odabrala bezvremenski glamur u crvenoj haljini bez naramenica, popraćen platinasto plavom kosom oblikovanom u sjajne valove. I majka i kćer ovog puta kreacije su pronašle u luksuznoj modnoj kući Gucci.

  • +11
Salma Hayek i kćer Valentina Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

S druge strane, u, po bojama, posve kontrastnim kreacijama stigle su glumica Andie MacDowell i njezina kćer, glumica i pjevačica Rainey Qualley. Obje su stigle u crnim, uskim kreacijama koje su isticale silueti i otkrivale gola leđa, a Andie je i ovoga puta u kreaciji s potpisom Saint Laurenta izgledala bezvremenski chic.

Angela Bassett, nominirana za najbolju sporednu glumicu, okupila je cijelu svoju obitelj na crvenom tepihu. Odjevena u u Moschinovu haljini u prikladno kraljevskoj nijansi ljubičaste, pozirala je u društvu kćeri Bronwyn, koja je bila haljini gotovo identične boje, sina Slatera i suprug Courtneyja B Vancea.

No, to nisu bili jedini zabilježeni trenuci ponosni slavnih roditelja i njihovih potomaka. Za definitivno najslađi obiteljski trenutak na crvenom tepihu, koji može bez problema zasjeniti sve holivudske majke i njihove prekrasne kćeri, zaslužni su Colin Farrel nominiran za najboljeg glumca, i njegov 13-godišnji sin Henry, koji je odjenuo odgovarajući smoking kako bi podržao svog oca u jednoj od najvažnijih noći u njegovoj karijeri.

  • +10
Colin Farrell sa sinom Izvor: Profimedia / Autor: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Glumac filma 'The Whale, Brendan Fraser stigao je na crveni tepih s dvostrukim pojačanjem te je pozirao s sa svojim sinovima Lelandom i Holdenom.

Bilo je teško reći tko je bio ponosniji, Fraser s kipićem osvojenog za najboljeg glumca ili njegova dva sina.

Osim njih, na crvenom tepihu ponosno je pozirala u Laura Dern u društvu 18-godišnje kćeri Jaye Harper, a Juliju Louis-Dreyfus dopratio je njezin sin Henry Hall.

Pažnju je privukao dugogodišnji aktivist za zaštitu okoliša i glumac Ed Begley Jr. koji je i ove godine nastavio svoju tradiciju povodm Oscara. Naime, na glamuroznu dodjelu zlatnih kipića stigao je u društvu kćeri Hayden Carson Begley. Na dodjelu su stigli podzemnom željeznicom, a dio puta, zbog zatvorenog prometa uslijed dodjela Oscara i propješačili. Na crvenom tepihu ponosno su pokazali svoje pokaze za podzemnu.

  • +4
Dodjela Oscara Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT