izgleda sjajno

Baš svi su gledali u nju: Andie MacDowell dokazala je da se sijede ne trebaju skrivati

13.03.2023 u 12:41

  • +9

Andie MacDowell

Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Andie MacDowell i njezina elegantna srebrna punđa privukli su poglede svih okupljenih na dodjeli ovogodišnjih nagrada Oscar, i to s itekako valjanim razlogom

Dodjela Oscara tradicionalno je večer koja se ne propušta a njegovo izdanje u 2023. godini kulminacija je sezone dodjele nagrada, ali i jedna od najboljih prilika za pokazivanje bezvremenskog i glamuroznog izgleda, onog o kojem će baš svi pričati.

A upravo je to pošlo za rukom 64-godišnjoj glumici Andie MacDowell koja je u punom sjajnu pokazala vječnu eleganciju i ljepoti koja ne blijedi s godinama. Uz oči istaknute obrubom od crne olovke, glumica je ponosno pokazivala svoju sijedu, lijepu srebrnu kosu koja je već postala njezin svojevrstan potpis.

Andie, koja je na dodjelu zlatnih kipića stigla u pratnji kćeri Rainey Qualle, za tu glamuroznu večer posegnula za stajlingom s potpisom legendarnog Anthonyja Vacarella. Zablistala je crnoj Saint Laurent haljini koja u punom sjaju otkriva siluetu. Jednostavnost kroja haljine bila je razigrana asimetričnim naramenicama. Bez potrebe za kompliciranje, Andie je stajling upotpunila sitnim dijamantnim naušnicama i decentnom narukvicom, a zaista fantastična kreacija duboke crne boje dobila je dodatnu dramatičnost i efektnost su spoju s njezinom posve prirodnom srebrnom kosom spletenom u punđu.

  • +44
Crveni tepih na 95. dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: KYUSUNG GONG / PICTURELUX / PROFIMEDIA

Andie već dulje vremena ne skriva svoju sijedu kosu koja je, s vremenom, postala njezin prepoznatljiv dodatak. Kako kaže, zbog odluke da kosu više ne boji nije nikada požalila. 'Osjećam se iskrenije. Osjećam se kao da se ne pretvaram. Osjećam se kao da se prihvaćam upravo tu gdje jesam. Osjećam se stvarno ugodno. I na mnogo načina, mislim da je upečatljivije na mom licu,' rekao je Andie MacDowell kada je tek počela javno pokazivat svoje sijede. 'Osjećam se kako mi to odgovara,' dodala je, a mi se itekako slažemo s njom.

  • +28
Slavni i njihova djeca na dodjeli Oscara 2023. Izvor: Profimedia / Autor: DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / JOHN SALANGSANG / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / JON KOPALOFF / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA