PUNK LOOK

Kakva ljepotica: Kći Cindy Crawford sve je sličnija slavnoj mami

29.08.2017 u 11:05

Bionic
Reading

Kaia Gerber ima tek 15 godina, a mnogi joj proriču blistavu karijeru u modnom svijetu. Zgodna tinejdžerica svakim je danom sve sličnija svojoj slavnoj majci Cindy Crawford, proslavljenoj manekenki koja je vladala modnim pistama u 90-ima

Njezina mama je s Claudijom Schiffer, Naomi Campbell, Christy Turlington i Lindom Evangelistom dominirala modnim svijetom, zaradivši laskavu titulu supermodela.

No mnogi predviđaju da će je nadmašiti lijepa kćerkica, koju je dobila u braku s Randeom Gerberom.

Slatka Kaia prošetala se Los Angelesom uskočivši u šarmantni mladenački outfit koji je posve u skladu s njezinim godinama.

  • +6
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Ni kći Cindy Crawford nije ostala imuna na trendi hlače njujorškog brenda Miaou kariranog uzorka te s prepoznatljivim velikim metalnim krugovima na struku, za kojima već neko vrijeme luduju fashionistice poput it djevojaka, sestara Hadid, Kendall Jenner i Selene Gomez, koje ih vrlo rado uklapaju u svoje dnevne stajlinge.

Mlada muza Marca Jacobsa, koja iza sebe ima brojne modne angažmane, kombinirala ih je s kratkom bijelom majicom i crnim tenisicama, a ovaj cool stajling upotpunili su ležerna frizura i minimalistički make up. Ovaj punkom nadahnuti outfit lijepa Kaia začinila je neobičnim naušnicama u obliku ziherica.

Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Inače, ove hlače, za koje treba izdvojiti oko 2000 kuna, dolaze u različitim varijantama, a kupci mogu birati između nekoliko vrsta lanaca i remenja.

Osim Kaie, u modnom biznisu je njezin brat Presley, pa je urednica CR Fashion Booka Carine Roitfeld, nakon što je angažirala Cindynu djecu za modni editorijal, komentirala da im je modeling u krvi: 'Bilo je jako zanimljivo vidjeti njih oboje u tom fotosessionu. Presley čak ima majčin madež na licu! Nitko ne zna hoće li zbilja Presley i Kaia završiti kao top modeli, ali zasad se njihova priča uklapa u onu o jabuci koja nikad ne pada daleko od stabla.'