svi ih nose

Kraljica ulične mode ima odličan stajling, ali baš sve pada u drugi plan zbog hit balerinki

29.09.2023 u 18:41

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: LAUREN MENOWITZ / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Balerinke se ove jeseni na velika vrata vraćaju u ormare, a taj trend vrlo rado je prihvatila i Katie Holmes. Kraljica uličnog street stylea, kako joj nerijetko tepaju, ponovno je oduševila modnim odabirom

Katie Holmes ponovno je zvijezda street stylea, a njezina razigrana i ženstvena modna kombinacija zasluženo je privukla pažnju.

Katie, inače ljubiteljica nosive, udobne, ali i vrlo chic mode, posegnula je za jednim od popularnijih modela balerinki. Riječ je o tek lansiranom modelu Crane brenda Birdies, čija cijena iznosi oko 150 dolara.

Poznata 44-godišnja glumica, koja slovi za pravu gradsku djevojku, a i takav stil njeguje, odabrala je model od smeđe brušene kože koji se odlično slagao s njezinom blijedoružičastom haljinom. No ovaj chic stil kožnih balerinki četvrtastog vrha također je dostupan u tri nijanse savršeno pogođene za jesen: espresso, svjetlucavoj zlatnoj i kestenjastoj.

Inače, brend Birdies, čije su cijene uglavnom ispod 200 dolara, već je dulje vrijeme na listi brojnih slavnih zaljubljenica u modu. Tako Anne Hathaway, Lily Collins i Brie Larson već posjeduju svoje omiljene primjerke, no Meghan Markle mogla bi biti najveća obožavateljica brenda.

Vojvotkinja od Sussexa posjeduje model Starling (98 dolara) izrađen od raskošnog crnog baršuna, a tijekom godina nosila ga je posvuda, od Maroka do Toronta.

Uz to, ovo nije prvi put da su Katie i Meghan pokazale ljubav prema istim modnim komadima. Tako su se nedavno pojavile u istim prugastim crno-bijelim haljinama brenda Pose.