MODELI KOJE VOLIMO

Katie Holmes i Gigi Hadid ne izlaze iz ovih jeftinih tenisica bezvremenskog stila

22.09.2023 u 14:17

  • +7

Katie Holmes i Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Usprkos brojnim trendovima, jedan model tenisica pokazao se otpornim na sva stilska vrludanja, a riječ je o Adidasovim sveprisutnim sambicama, koje zaljubljenice u modu naprosto obožavaju

Retro dizajn, udobnost i svestranost čine ih itekako poželjnima jer su nosive gotovo cijele sezone.

Model Samba je totalni hit već neko vrijeme, a osim što se dobro uklapa u svaki stil, prihvatljiva cijena, koja iznosi oko 70 eura, čini ga itekako privlačnim.

  • +5
Dakota Johnson u svijetlozelenim sambicama Izvor: Profimedia / Autor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Stoga nimalo ne čudi to da smo ih viđali na stopalima mnogih slavnih trendseterica, poput Jennifer Lawrence, Camille Morone, Hailey Bieber, Emily Ratajkowski, Dakote Johnson...

Spomenuti model, za kojim vlada velika pomama, rado nose i kraljica ulične mode, glumica Katie Holmes, koja je svoje crne sambice spojila bez greške sa širokim hlačama i T-shirtom s aktualne turneje 'Eras' Taylor Swift, a ništa manje cool stajling osmislila je manekenska zvijezda Gigi Hadid za putovanje do Milana.

Američka ljepotica, koju u posljednje vrijeme povezuju s Leom DiCaprijem, svoje je bež tenisice Adidas Samba kombinirala s upečatljivim žutim kardiganom, bijelim topom i udobnim hlačama širih nogavica.