KATIE HOLMES

Zna kako je istaknuti: Ni kraljica ulične mode nije imuna na hit boju sezone

26.09.2023 u 14:04

Bionic
Reading

Hladne mjesece pred nama obilježit će snažna i senzualna crvena boja , a već naveliko dominira stajlinzima poznatih fashionistica kojim pripada i zvijezda serije 'Dawson's Creek'

Niti jedna od brojnih casual kombinacija Katie Holmes na ulicama New Yorka ne djeluje pretenciozno, a u većini slučajeva riječ je o spoju klasičnih odjevnih komada koje nerijetko začini trendovskim komadima.

Poput brojnih fashionistica i ova kraljica ulične mode nije ostala imuna na čari crvene boje.

  • +7
Crvena boja u stajlinzima street style zvijezdi Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kako nositi crvenu poput Katie Holmes

Poput 'it' djevojke Sofije Richie na nedavnoj reviji brenda Proenza Schouler u New Yorku, 44- godišnja Holmes hit boju sezone odlučila je suptilno istaknuti u stajlinzima.

Nekoliko izdanja na ulicama New Yorka Katie je začinila dodatkom crvenih sunčanih naočala pravokutnog okvira, a zanimljiv je podatak da je crvena boje ove sezone posebno poželjna upravo na njima.

Dokazali su to podaci popularne modne tražilice Stylight prema kojima je, u odnosu na prošlu godinu, zabilježen porast klikova za crvenim sunčanim naočalama u iznosu od 66 posto.

Kraljica ulične mode njima je zaokružila stajlinge u znaku omiljenih bazičnih komada poput plave košulje i traperica.