MODU IMA U MALOM PRSTU

Kraljica street stylea: Irina Shayk prošetala nekoliko trendova sezone i ukrala sve poglede

26.01.2021 u 10:13

Bionic
Reading

Jedna od vodećih modela današnjice Irina Shayk što god odjene iznese s puno stila, a s obzirom na njenu manekensku građu tijela, pristaje joj apsolutno sve za čime posegne. Nedavno je centrom New Yorka prošetala aktualne trendi komade, među kojima je i uski pleteni komplet koji bi malo kome pristajao ovako dobro

U jeku pandemije poznata ruska manekenka Irina Shayk posljednjih mjeseci postala je glavna street style zvijezda u New Yorku zahvaljujući pomno osmišljenim izdanjima koja nikako da nam dosade. A kako i mogu, kad slavna ljepotica uvijek izgleda genijalno.

Slavna 34-godišnja Ruskinja, koja s holivudskom zvijezdom Bradleyjem Cooperom ima 3-godišnju kćerkicu Leu De Seine, u šetnjama ulicama New Yorka redovito privlači pozornost prolaznika i dežurnih paparazza, a svoj zvjezdani status ovoga puta potvrdila je kombinacijom idealnom za ležerni obilazak trgovina i kupnju namirnica.

  • +5
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zanosna Irina, koju je svojevremeno ljubio i nogometaš Cristiano Ronaldo, vješto je spojila tri modna trenda sezone - combat čizme, kožni kaput i pleteni komplet. Umjesto klasične trenirke, manekenka se odlučila za tanki pleteni kardigan i uske pletene hlače u boji senfa koje naglašavaju i najsitnije nedostatke, no na svu sreću, Irinina manekenska figura sve podnosi.

Pletivo je ove sezone popularnije no ikad, a broj jedan svakako su pletene trenirke i kompleti koji su doživjeli procvat zahvaljujući pandemiji i karanteni. Jednako popularne ove sezone su combat čizme te općenito robusni modeli čizama s debelim potplatom.

Irina je svoj stajling začinila takvim trendi čizmama s potpisom modne kuće Bottega Veneta, kao i kožnim kaputom s ušivenom postavom od ovčje vune, koji nosi potpis poljskog brenda The Mannei.