kitten peta

Kraljica Letizia potvrdila da su ovakvi modeli cipela nepogrešiv odabir za chic stajlinge

01.12.2023 u 10:09

  • +3

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Cipele s kitten petom odišu chicom i elegancijom, a da uspješno podižu svaki stajling potvrdila je i španjolska kraljica

Nakon što smo je prije nekoliko dana vidjeli u elegantnom posve bijelom stajlingu i glamuroznim zlatnim cipelama, kraljica Letizia ponovno je oduševila u još jednoj chic kombinaciji.

Na otvaranje bolnice u Toledu stigla je u efektnom sakou od bouclea na čijoj su se bijeloj pozadini isticali sivo-crni kvadrati houndstooth uzorka.

Sve je neutralizirala crnim hlačama ravnog kroja, a stajling je zaokružila hit balerinkama koje su postala jedan od najomiljenijih stilova ove jeseni.

Naime, lijepa španjolska kraljica birala je trendi model sa ženstvenom kitten petom koja ove sezone osvaja modne zaljubljenice, a njen crni par podignuo je lakirani špic vrh.

Kitten peta ove sezone nalazi se na baš svim modelima obuće: od trendi čizama preko mokasinki i gležnjača do balerinki kakve nosi i Letizia, koja je samo potvrdila da s ovakvom obućom ove jeseni ne možete pogriješiti.

  • +8
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: ANDREWS ARCHIE/ABACA / ABACA PRESS / - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / EUROPA PRESS/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA