udobno i ležerno

Kraljica Letizia spojila trendovske komade u dobitnu kombinaciju, a cipele su pun pogodak

24.11.2023 u 15:27

  • +3

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Lijepu španjolsku kraljicu navikli smo gledati u cipelama na petu i otmjenim haljinama ili krojenim odijelima, ali za današnju prigodu odlučila se za casual outfit. I u potpunosti pogodila

Španjolska kraljica Letizia poznata je po svojim elegantnim stajlinzima, ali prilikom prisustvovanja završnom danu Internacionalnog novinarskog simpozija odlučila se za posve casual outfit sastavljen od trendovskih komada.

Letizia je po struci također novinarka, i to nekoć vrlo uspješna, no na današnje okupljanje stigla je kao kraljevska izaslanica kako bi održala završnu riječ među nekadašnjim kolegama.

Svoj ležerni stajling sastavila je od minimalističkih komada te je na crni pulover odjenula elegantan dugački kožni baloner brenda Lottusse 1877. Ovaj komad spada u sam vrh ponude cijenjenog brenda te se prodaje po paprenoj cijeni od preko tri tisuće eura.

Uz crne komade sjajno je uklopila široke krojene bež hlače s tamnim nitima i potpisom Pomanderea, a stajling je zaokružila mini torbicom Nine Ricci.

Za ovu priliku odustala je od uobičajenih cipela na petu te birala udobne i mnogima omiljene jesenske cipele - mokasinke. Njen crni par s visokim potplatom dolazi s potpisom španjolskog brenda Martinelli, a obilježen je zlatnom kopčom na ristu.

  • +6
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: ANDREWS ARCHIE/ABACA / ABACA PRESS / EUROPA PRESS/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Ovaj vješto uklopljen svakodnevni stajling španjolske kraljice stiže par dana nakon što smo je vidjeli kao oličenje elegancije u uskoj crnoj haljini u kojoj stigla na svečanost u društvu kralja Felipea VI.