Modni klasik

Kraljica Letizia pokazala je laskavu haljinu kojom je nemoguće pogriješiti: Nosiva uvijek i pristaje svakom obliku tijela

14.09.2022 u 08:26

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia vjerna je modnim brendovima svoje zemlje te je jedna od najboljih ambasadorica španjolske mode. Ovog puta zablistala je u bijeloj haljini kimono kroja s potpisom Massimo Duttija, sjajnom modnom komadu koji predstavlja pravo osvježenje u ormaru

Samo nekoliko dana prije 50. rođendana kraljica Letizia radni tjedan započela je prvom službenom obvezom te je u pratnji supruga, španjolskog kralja Felipea, nazočila ceremoniji otvaranja 'Picassove godine', događaja kojim se obilježava 50. godišnjica smrti slavnog umjetnika. Kraljica se za ovu prigodu ponovno odlučila za vječnu eleganciju bijele haljine laskavog dizajna brenda Massimo Duttija, a oplemenila ga je odabirom dodataka u upečatljivoj crvenoj boji.

Prošlo je dosta vremena otkako smo Letiziju, koju mnogi nazivaju i kraljicom stila, imali prilike vidjeti u blistavoj bijeloj boji. Naime tijekom ljetnih mjeseci španjolska kraljica se češće odlučuje za odjevne komade ukrašene veselim bojama i printovima. Međutim svaki put kada se odluči za bijelu kombinaciju, to bude zajamčen uspjeh, pogotovo u kasno ljeto, kada ova blistava boja istakne njezinu preplanulost.

  • +13
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Savršen izbor za zadnje trzaje ljeta, haljina u kimonu stilu lijepo ističe struk, vrlo je laskava za siluetu te predstavlja odličan spoj elegancije i udobnosti. Doista, modni komad koji vas odjene od glave do pete u tren oka, i to bez greške. Baš poput klasične košulja-haljine, koja predstavlja neizostavni dodatak svakog modnog ormara, i kimono haljina nosiva je u bezbroj prilika.

Letizijina midi haljina s potpisom španjolskog brenda Massimo Dutti imala je klasične elemente, poput ravnog kroja, okruglog ovratnika i jastučića na ramenima, a detalji poput bijelog remena u struku i prošivenih detalja dali su ovom izgledu poseban pečat. Izrađena od nape, ova haljina je sjajan primjer haljine kojom je teško pogriješiti te uvijek čini podlogu za besprijekoran izgled. No ako je poželite, loša vijest je da se radi o odjevnom predmetu iz prošle kolekcije.

Kraljica je stajling zaokružila odličnim i vrlo efektnim modnim dodacima – crvenim salonkama te odgovarajućom torbicom u stilu zmijske kože.