spoj elegancije i udobnosti

Kraljica Letizia pokazala je midi suknju kakvu je tako dobro imati u ormaru, a ovaj sjajni modni komad krio je i posebnu poruku

12.09.2022 u 12:05

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letiza otputovala je otok La Palma kako bi predvodila otvaranje nove školske godine i tom prilikom pokazala sjajan stajling, savršen poslovni look koji spaja eleganciju i udobnost. Mnogima je za oko posebno zapela crno bijela suknja s potpisom španjolskog brenda Massimo Dutti koja je skrivala i posebnu poruku

Nedavna smrt britanske kraljice Elizabete II. snažno je obilježio sve sfere društvenog života, a brojne poznate dame posebno paze na svoje stajlinge kojima ujedno pokazuju i poštovanje prema odlasku najdugovječnije monarhinje.

Približavanje jeseni i početka nove školske godine pripadnicama kraljevskih obitelji donio je užurban raspored, a iznimka nije ni španjolska kraljica Letizija koja je novu školsku godinu otvorila na otoku La Palma. Ondje je kraljica, koja je stigla zajedno sa suprugom, kraljem Felipeom željela pogledati u kakvoj su situaciji osnovne škole nakon erupcije vulkana. Taj događaj se poklopio s prvim danom žalosti nakon smrti kraljice Elizabete II. , a ikralj Felipe i kraljica Letizia svojim su stajlinzima željeli odati počast preminuloj vladarici. Letizia, koja uvijek pazi na svaki detalj i pomno bira odjevnekomade, i ovog puta pokazala besprijekoran modni odabir.

  • +2
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press / ContactoPhoto / Profimedia

Kralj Felipe posegnuo je za crnim odijelom i kravatom, a njegova supruga pokazala je sličan elegantan odabir koje je upotpunila crnom svilenom bluzom. Košulja V-izreza i dugih rukava djelo je modne kuće Sandro Paris. Uz bluzu koja je doista sjajan izbor za dnevne elegantna izlaske, kraljica čijem se stilu mnogu dive kombinirala je Massimo Dutti suknju iz sezone 2020. koju je i sama Kate Middleton već nosila prije dvije godine. Tim modnim izborom Letizia je pokazala značajna gesta prema britanskoj kraljevskoj kući povodom smrti kraljice Elizabete II.

Midi suknja u bijeloj boji s printom crnih nepravilnih kvadrata i pripadajućim remenom lijep je spoj udobnosti i profinjenosti te djeluje posebno laskavo na siluetu. Letizia je stajling upotpunila svojim prepoznatljivim izborom obuće od kojeg se ne odvaja za toplijeg dijela godine – Castañer espadrilama, ovog puta u crnoj boji.