PROLJETNI ADUT

Kožne jakne u ovom izdanju osvojile su slavne trendseterice, hoće li i vas?

06.04.2022 u 06:50

Bionic
Reading

Baš kao i proteklih godina, prelaskom iz hladnih u tople mjesece u godini laganije verzije jakni dobivaju ključnu ulogu, a uz bezvremenske balonere, čest odabir brojnih dama predstavljaju jakne od kože

Kada većina ljudi pomisli na kožnu jaknu, vjerojatno je to klasični bajkerski model s ovratnikom na preklop i srebrnim patentnim zatvaračima. Njihov kroj ponekad je predimenzioniran i ravan ili kratak i strukiran, ali osnovna struktura ostaje ista. Iako su posljednjih sezona bivale manje zastupljenim komadom na modnoj sceni uslijed velike popularnosti balonera i blejzera od kože, dobre stare bajkerske jakne u mjesecima pred nama vraćaju se u velikom stilu, no ne samo one.

Sudeći po stajlinzima vodećih dama u svijetu mode, takozvane bomber jakne od kože postale su vrući trend na modnoj sceni.

Trudna ikona stila Rihanna svoju kožnu verziju bomber jakne nosila je s odgovarajućim hlačama, a poznate prijateljice i trendseterice Kendall Jenner i Hailey Bieber svojim stajlinzima dokazale su koliko sjajno pristaju uz traperice vintage izgleda.

  • +21
Proljetne jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: promo