MODNI ULOVI

Kožne hlače su 'in': Slavne trendseterice ih obožavaju, a mi smo pronašli nekoliko aktualnih favorita

06.02.2019 u 14:19

Bionic
Reading

Jedan od bezvremenskih komada koji furaju sve cool trendseterice, pa čak i visokopozicionirane dame, no često se ne ističe kao modni klasik, kao što je to slučaj s malom crnom haljinom ili leopard kaputom, zasigurno su kožne hlače. Izuzmemo li ljeto, možete ga slobodno nositi cijele godine, a i izgleda nevjerojatno chic i trendi u svako doba dana, što ga čini isplativim komadom u koji se isplati investirati novac

Nije tajna to da su za kožnim hlačama lude brojne vodeće modne ikone kao što je to Olivia Palermo. Slavna trendseterica u svojoj bogatoj kolekcije krije raznorazne modele, no daleko najdraži su joj oni skinny kroja koje uspješno fura u raznim prilikama, bilo da je riječ o crvenom tepihu, modnoj reviji ili šetnji s psom.

Čak ni francuska prva dama Brigitte Macron nije imuna na kožne hlače. Osim traperica i klasičnih poslovnih hlača, u njezinom ormaru najviše mjesta zauzimaju upravo kožne hlače, a nedavno je i prva dama Amerike Melania Trump, koju ranije nismo mogli zamisliti u njima, posrnula pred ovim cool komadom.

  • +3
Slavne ljepotice u kožnim hlačama Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Kožne hlače trenutno su jednako popularne i neizostavne, kao što je to bio slučaj i ranijih sezona, a ukoliko vas je još uvijek potrebno nagovarati da ih kupite, uzmite u obzir to da pristaju uz apsolutno sve što možete zamisliti. Bez obzira nosite li ih uz tenisice i široke veste za šetnju gradom ili uz štikle i elegantne bluze kao opciju za večernji izlazak, budite sigurne da je njima uopće teško promašiti.

Ukoliko se odlučite za skinny model, kombinirajte kožne hlače s predimenzioniram vestama i combat čizmama kako biste postigli taj cool efekt koji viđate na profilima vodećih trendseterica na Instagramu, a ukoliko se odlučite za kožne hlače širokih nogavica, pripazite da gornji dio odjeće uvijek, barem djelomično, uvučete u njih.

Zavirite u galeriju i provjerite koje smo kožne hlače pronašli u popularnim trgovinama.

  • +21
Kožne hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije