IDEALAN ZA LJETO

Košulja koja to nije: Ovaj modni komad postao je viralni hit na Tik Toku, a sada je jasno i zašto

07.05.2021 u 11:37

Bionic
Reading

Odijevanje u ljetnm mjesecima zahtijeva puno više razmišljanja od pukog pronalaska komada koji će izgledati skladno u stajlinzima. Tanji odjevni komadi u kojima će koža disati glavni su priroritet, a korisnici Tik Toka posljednjih tjedana 'divljaju' za ovim netipičnim modnim komadom koji to i omogućuje

Elegantan, slojeviti stil odijevanja u ljetnim mjesecima zbog kojeg se nećete pregrijati itekako je ostvariv. Potvrđuje to modni komad u znaku lažnoga ovratnika, a koji pritom stvara izgled košulje.

Na popularnoj internetskoj trgovini Amazon nudi se po cijeni od devet dolara, odnosno nešto više od 50 kuna, a uspio je postati viralnim hitom na Tik Toku zahvaljujući videu koji je do danas skupio preko 347 tisuća lajkova.

Na stranicama Amazona vlasnici ovog lažnog ovratnika dodijelili su mu pet zvijezdica, stiže u bijeloj, ružičastoj i crnoj boji, a ukoliko se odlučite za bijelu inačicu, u mogućnosti se birati između zaobljenog ili zašiljenog dizajna ovratnika.

Svi su ozrađeni od stopostotnog pamuka, imaju četiri funkcionalna gumna i podesive naramenice koje okružuju ruke kako bi ostao na mjestu.

Ovratnici brenda Kalkehay Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Nebrojeni su načini nošenja ovog lažnog ovratnika u ljetnim, ali i zimskim mjesecima. Pripadnici Generacije Z nerijetko ga nose istaknutog ispod pulovera ili džempera.

  • +32
Efektne košulje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

'Vidjela sam ovaj ovratnik na TikToku i potpuno me oduševio', stoji u jednom od mnogobrojnih komentraa na račun ovog modnog komada na Amazonovim stranicama.

'Radi točno ono što biste željeli. Može se otkopčati, lako se nosi i zbog njega izgledam kao da nosim košulju s ovratnikom', napisala je jedna recenzentica.