S polica izravno u vaš dom

Konzum internet prodavaonica

17.12.2008 u 00:00

Bionic
Reading

Za sve ljubitelje kupnje putem interneta i za one koji će to postati - Konzum nternet prodavaonica pravi je izbor!

Konzumova internetska prodavaonica započela je s radom 2002.  i otad se baza stalnih korisnika kontinuirano povećava jer sve veći broj kupaca prepoznaje prednosti i pogodnosti kupnje putem interneta. Kupovati putem interneta vrlo je jednostavno: dovoljno je registrirati se na stranici online.konzum.hr, klikom miša odabrati željene proizvode, staviti ih u virtualnu košaricu i napraviti narudžbu.

Namirnice se odabiru na isti način kao i u prodavaonici – u ponudi je više od 20.000 artikala, a akcijske cijene proizvoda jednako vrijede i za kupnju putem interneta. Jedina razlika je u tome što sada djelatnik Konzuma, umjesto vas, odabire artikle prema vašoj narudžbi. Prilikom slaganja naručenih proizvoda, posebna se pažnja pridaje odvajanju prehrambenih i neprehrambenih artikala, smrznute i svježe hrane, a sve s ciljem pružanja vrhunske usluge kupcima. Svježi proizvodi – iz mliječnog asortimana, voće i povrće, meso ili svježa riba – slažu se na sam dan dostave kako bi se sačuvala njihova kvaliteta. Specijalizirana dostavna vozila osiguravaju izvrsne uvjete prijevoza robe jer sadrže različito klimatizirane odjeljke kako bi naručeni artikli stigli u istim uvjetima u kojima se drže unutar prodajnog prostora.

Naručena roba isporučuje se najranije sljedeći dan, a moguće je napraviti narudžbu i do sedam dana unaprijed. Dostava se vrši na području grada Zagreba i okolice, Velike Gorice, Samobora, Zaprešića i Brdovca - radnim danom od 9 do 21 sat te subotom od 9 do 15 sati. Konzumov djelatnik dostavlja naručenu robu direktno do vaših vrata, u točno dogovorenom terminu koji ste vi odabrali.

Minimalan iznos narudžbe je 200 kuna, a za iznose iznad 500 kuna dostava je besplatna. Plaćanje možete izvršiti putem interneta kreditnim karticama, potpuno sigurno, jer je internetsko poslovanje zaštićeno najmodernijim standardima u zaštiti privatnih podataka. A možete se odlučiti i za plaćanje prilikom dostave, na način koji vam najviše odgovara – gotovinom, kreditnim i debitnim karticama (American Express, Konzum American Express, Diners, MasterCard, VISA, Maestro).

Ako ste korisnik Konzum Plus Card kartice, kupujući putem interneta također ćete skupljati nagradne bodove. Dovoljno je prilikom registracije upisati broj svoje Plus Card kartice, a bodovi će se automatski obračunavati.

DODATNE INFORMACIJE

Sve dodatne informacije potražite na adresi Internet prodavaonice online.konzum.hr, a možete se obratiti i djelatnicima Kontakt centra na besplatni info telefon 0800 400 000, svakoga radnog dana od 8 do 16 sati. Svoje prijedloge i sugestije možete uputiti na e-mail adresu internet.prodaja@konzum.hr

 


ISKORISTITE POSEBNE POGODNOSTI BOŽIĆNE KUPNJE!

Konzum internet prodavaonica i u božićno vrijeme posebno misli na vas i nagrađuje svaku vašu kupnju. Za svaku narudžbu do 31. 12. 2008, na dar dobivate poklon kupon od 50 kuna koji možete iskoristiti jednokratno za kupnju u Konzum internet prodavaonici, u razdoblju od 1. 1. do 31. 1. 2009. godine.
Provedite vrijeme opušteni u krugu svoje obitelji, a dostavu božićne kupnje prepustite nama!