PRONAŠLI DOM IZ SNOVA

Konačno su se smjestili: Meghan Markle i princ Harry uselili u luksuzni dom holivudskog mogula vrijedan 126 milijuna kuna

08.05.2020 u 11:32

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle dugo su vremena tražili svoj dom iz snova u Los Angelesu gdje su se odlučili nastaniti zbog niza poslovnih projekata koje planiraju u skoroj budućnosti, ali i kako bi bili bliže Meghaninoj majci Doriji Ragland. Mediji su u nekoliko navrata nagađali koju bi luksuznu nekretninu vojvode od Sussexa mogli zvati svojim domom, a čini se kako su bivša glumica i britanski princ konačno pronašli kuću koja odgovara svim njihovim potrebama

Nakon odluke o neovisnosti i napuštanju kraljevske obitelji, Meghan Markle i princ Harry su preselili 'preko bare' u Kanadu, no ondje se nisu dugo zadržali. Shvatili su da će im život biti puno jednostavniji ukoliko se presele u Los Angeles - sjedište filmske industrije za koju je zainteresirana bivša glumica, ali i sjedište brojnih dogđanja na kojima se vojvode od Sussexa planiraju pojavljivati u narednim godinama i na taj način privređivati za svoju obitelj.

Dugo su tražili svoj dom iz snova u kojem su zamišljali živjeti i koji će najbolje odgovarati njihovim potrebama, a prema pisanju američkih medija Meghan i Harry konačno su pronašli odgovarajuću nekretninu. Riječ je o luksuznoj vili u vlasništvu holivudskog mogula Tylera Perryja koja se procijenjuje na vrtoglavih 126 milijuna kuna.

Vojvode od Sussexa sa sinom Archijem odnedavno uživaju u prostranoj vili na Beverly Hillsu koja se sastoji od osam spavaćih soba i 12 kupaonica. Vila je dizajnirana u toskanskom stilu i nalazi se u strogo čuvanom naselju Beverly Ridge Estates.

Vjeruje se kako su Meghan i Harry slavnog glumca, komičara i redatelja upoznali preko zajedničke prijateljice Oprah Winfrey koja im pomaže da se što lakše asimiliraju na novo životno okruženje. Slavna voditeljica stala je na njihovu stranu nakon odluke o napuštanju kraljevske obitelji, a navodno je i vrlo bliska s Meghaninom majkom koja živi u istom gradu.

Perryjeva luksuzna vila smještena je na imanju veličine gotovo devet hektara, na vrhu brda s kojeg se pruža pogled na cijeli grad pa će, ukoliko se pokaže da je ova vijest točna, vojvode od Sussexa itekako uživati u privatnosti i mirnom životu koji su toliko priželjkivali.

Još uvijek nije potvrđeno jesu li Meghan i Harry uistinu iznajmili nekretninu slavnog glumca i redatelja, no izvor poznat portalu Page Six rekao je kako slavni par odsjeda u Perryjevom domu dok je on na poslovnom putu u Atlanti. Meghan i Harry su prema riječima izvora gosti filmskog mogula, a glasnogovornici obje strane odbili su komentirati medijske napise.