lonia izvukla dobitnika nagradne igre

Kome je pripala nova Dacia Duster, velika nagrada maloprodajnog trgovačkog lanca Lonia?

Promo

Promo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Nagradna igra „Ovog ljeta u Loniju uđi i Daciu Duster vozi kući“ trajala je od 18.07.2022. do 28.8.2022.

U maloprodajnom lancu trgovina Lonia koji je preuzeo Studenac u svojih 300 prodavaonica odigrana je, i 28. kolovoza 2022. završena, velika nagradna igra pod nazivom „Ovog ljeta u Loniju uđi i Daciu Duster vozi kući“. Nagradna igra koja je krenula 18.07.2022. izazvala je veliki interes kupaca, što zapravo ne čudi jer je fond nagrada velik. Kupci su za vrijeme trajanja nagradne svakom kupnjom u iznosu minimalno 50 kuna po računu i jednog sponzoriranog proizvoda ostvarili pravo sudjelovanja s mogućnošću dobivanja glavne nagrade automobil Dacia Dusterprestige koju je dobio gosp. Branimir Pilarić iz Brestače, Novska.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tom prigodom kupci su mogli sudjelovati i u tjednim nagradama te osvojiti 1000 (tisuću) kuna na LO-LO poklon kartici vjernosti ali brojne druge vrijedne nagrade mobitel, notebook, romobil, usisavač, mikrovalna aparat za kavu, sokovnik ili električno kuhalo.

Tako je u šest županija i Gradu Zagrebu više od 1.400 zaposlenika u svakodnevnoj komunikaciji kupcima bilo na usluzi sve potrebno za pravilno ispunjavanje letka Nagradne igre.

Podsjetimo Studenac je prvi domaći trgovački lanac koji u svojoj prodajnoj mreži ima više od 1.000 prodavaonica.Studenac u Lonia trgovini kroz Nagradu igru nastavlja pozitivnim smjerom kompanije za još jedan korak bliže kupcu i povećanju učinkovitosti poslovanja i prodaje.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!