ZOE KRAVITZ

Kombinacija koju smo prezirali vratila se na velika vrata, a nije joj odoljela ni slavna glumica

03.09.2022 u 10:24

Bionic
Reading

Kći legendarnog glazbenika Lennyja Kravitza i glumice Lise Bonet, Zoe Kravitz isfurala je na ulicama New Yorka zanimljiv stajling, oko kojeg su se sve do nedavno lomila koplja

Nije dugo trebalo da se trend s TikToka preseli i na ulice, a potom i u ormare najpoznatijih modnih influencerica, modela, ali i glumica. Iako ona sama nije inače zagovornica slijepog praćenja trendova, Zoe Kravitz ovoj kombinaciji koju smo svojedobno prezirali ovoga puta nije mogla odoljeti.

Fotografi su je snimili na njujorškim ulicama odjevenu u bijelu majicu i sive kratke hlače, preko kojih je nabacila preveliku plavu košulju, a sve je zaokružila parom bijelih sportskih čarapa u kombinaciji s bordo mokasinkama s resicama.

Zoe Kravitz Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako bi dojam bio potpun, preko ramena je imala veliku crnu torbu i zlatne naušnice.

Inače, da na velika vrata stiže trend bijelih sportskih čarapa u kombinaciji s popularnim loafericama, a sve u stilu školarki, pokazalo se već tijekom sezone predstavljanja Haute Couture kolekcija za jeseni zima 2022.

  • +11
Mokasinke za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Takvoj kombinaciji nisu odoljele ni naše poznate dame, pa su je već isfurale i pjevačice Nika Turković i Lana Klingor Mihić.