sjajna alternativa

Ravne, udobne i tako trendi: Ako su vam dosadile robusne combat čizme i mokasinke, ovo su modeli koji će vam odmah zapeti za oko

25.03.2022 u 06:39

Bionic
Reading

Što robusnije, to bolje – tako je ukratko glasila formula popularnih modela cipela posljednjih godina. No ako su vam već pomalo dosadili glomazni modeli combat čizama i robusnih mokasinki, ovi modeli predstavljat će pravo osvježenje u ormaru

Ako ste u potrazi za cipelama koje su jednako trendi i udobne kao i robusni modeli, no ipak imaju dozu elegancije te ne dominiraju cjelokupnim stajlingom, ovo su cipele na koje vrijedi obratiti pažnju. Obožavat ćete ih nositi čitavog proljeća.

Balerinke

Balerinke su ravna i prije svega lagana alternativa glomaznim čizmama. A trenutno su popularni dvobojni modeli po uzoru na one s potpisom modne kuće Chanel. Ono što najviše volimo kod balerinki to je da se izvrsno slažu s trapericama i omiljenim proljetnim balonerima, a osim toga su odličan dodatak suknjama i haljinama, samo bez muke hodanja na visokim potpeticama.

Mokasinke

Trend robusnih modela cipela u prvi plan doveo je i loaferice, a nekoliko sezona nose se sa snažno zadebljanim potplatima. Međutim činjenica je da su cipele bez zdepastog potplata bile i uvijek će ostati modni klasik. Takav primjer su mokasinke s uobičajenim, manjim potplatom jer, bez obzira na modne trendove, baš uvijek izgledaju chic.

Retro tenisice

Proljetna sezona u prvi plan tradicionalno stavlja i tenisice, a nakon velike popularnosti glomaznih i upadljivih modela sada svoj trenutak ponovno doživljavaju manje upadljivi modeli. Retro modeli kao što su Adidas Gazelle ili Samba nosivi su baš uvijek.

  • +4
Ravne cipele za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije