PROSUDITE SAMI

Kojoj triko bolje stoji: Severini ili J. Lo?

05.11.2012 u 12:20

Bionic
Reading

Dok su neki šokirani izborom outfita Severine Vučković u 'Plesu sa zvijezdama', trikoe vole furati mnoge domaće i strane zvijezde

Energična Indira Vladić obožava nositi trikoe na scenskim nastupima, a nedavno ga je nosila i dok je gostovala u emisiji 'Volim Hrvatsku'. Kako Indira ima vrlo energične nastupe, ne želi da je sputava bilo kakva tkanina, nego želi dati sve od sebe na pozornici. Na svakom koncertu pleše kao da snima DVD za vježbanje.

Maja Šuput poznata je po provokativnim nastupima. Kaže da joj je glupo da, kao neki, nastupa u onome u čemu je provela cijeli dan, već želi da joj nastup bude primijećen. Nedavno je nastupala u halterima i suknjici, a često kaže da je već sve pokazala na sceni, tako da se više ni ne brine.

Glazbena diva Beyonce već odavno zna da je triko najbolja odjeća za nastupe. Prekrasna Beyonce zato na svakom nastupu blješti u trikou koji je mjestimično stisne i oblikuje joj tijelo da bi joj obline još više došle do izražaja.

J. Lo u spotovima uvijek svoje adute stavlja 'na izvolite'. Poznata pjevačica ne odustaje od sićušnih kostima i u spotovima uvijek pokaže svoju zadnjicu po kojoj je poznata diljem svijeta, a sve češće pokazuje i svog mlađahnog dečka.

Pamela Ramljak nakon odlaska iz feminemki postala je prava predatorica. Imidž je promijenila za 180 stupnjeva te je napokon počela isticati svoje atribute. U novom spotu potrudila se u prvi plan istaknuti svoj seksipil.

Na snimanju svog realityja, Kim Kardashian se na plaži pojavila u trikou kojim je htjela pokazati svoj struk. Kim je poznata po tome da pazi na liniju te je, kad je steše, ponosno pokazuje cijelom svijetu.

Linijuje u rekordnom roku sredila i mama Severina, što je u 'Plesu sa zvijezdama' pokazala svojim outfitom. Seve je već nekoliko dana glavna vijest svih medija, što znači da je napravila ono što je htjela.

Trik s trikoom iskoristila je i Nina Badrić u spotu 'Moje oči pune ljubavi'. Nina je u spotu pokazala zanosne atribute, a pjesma je postala himna mnogih ljubavnih parova.