ZNANSTVENICI OTKRIVAJU

Koji tip muškarca je najbolji za brak?

10.11.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Teško je unaprijed reći hoće li brak biti sretan ili neće, ali najnovije istraživanje pokazuje da su za žene najbolji supruzi oni koji stavljaju obitelj na prvo mjesto

Najnovije istraživanje pokazuje da bračna sreća najviše ovisi o muškarcu. To znači da žene, ako žele sretan brak, moraju vrlo pomno birati. Njemački znanstvenici tvrde da postoje određene karakteristike muškarca koje otkrivaju hoće li ili neće biti dobar 'materijal' za brak.

Prema njihovim zaključcima, žene bi svakako trebale izbjegavati neurotične muškarce koji su skloni anksioznosti i depresiji te koji lako podliježu stresu. Takvi muškarci ni sami nisu sretni pa ne mogu usrećiti ženu.

Također, treba izbjegavati muškarce koji su pretjerano predani poslu jer to znači da će rijetko biti kod kuće. Muškarac koji koliko-toliko može jamčiti sretan brak je onaj koji stavlja obitelj na prvo mjesto, jer takav muškarac može usrećiti ženu. Dakle, formula za sretan brak krije se u muškarcu kojemu je obitelj na prvom mjestu, a tek onda posao i ostale stvari.