MJESEČNI HOROSKOP

Rakove čeka mjesec za pamćenje, a Vodenjake izljevi ljubomore

01.11.2017 u 08:01

Bionic
Reading

S blagdanom Svi sveti počinje studeni, a što nam se sprema u sljedećih 30 dana, saznajte u tportalovu mjesečnom horoskopu

Ovnovi će se osjećati usamljeno, čak i oni u vezi. Na poslu bi trebali izbjegavati nove projekte i posvetiti se uhodanim poslovima.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će dati sve od sebe da osvoje nekoga, no u svojim će namjerama pretjerati s pažnjom i komplimentima, pa bi im se to moglo osvetiti. Na poslu će se morati nositi s nepredviđenim okolnostima i rješavati stvari u hodu.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizancima nagomilane radne obaveze neće ostaviti dovoljno vremena za ljubav. Na poslu će morati biti strpljivi i spremni na improvizaciju.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred Rakovima je mjesec za pamćenje – samci bi mogli pronaći ljubav, a oni u vezi bit će romantični i puni osjećaja. Na poslu neće biti problema, a kreativcima bi studeni mogao donijeti i uspjeh.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi će biti nesigurni i ljubomorni, pa će od partnera tražiti potvrdu ljubavi. Razlog tomu možda će biti intenzivan rad i nagomilane obaveze. Srećom, Lavovi će biti koncentrirani i puni energije, pa će se uspjeti nositi sa svim poslovnim zadacima.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevicama će studeni ostati u lijepom sjećanju uz obilje izlazaka i novih poznanstava, a za samce je moguća ljubav. Radni dani bit će im puni putovanja i odlazaka na teren te stjecanja novih poslovnih kontakata.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage će ishitrenim potezima unijeti nemir u svoj ljubavni život. Neugodan manjak kontrole trajat će dok im netko blizak ne ukaže na probleme koje si stvaraju takvim ponašanjem. Na poslu će s druge strane sjajno komunicirati s kolegama, a i poslove koje su odgađali će uspješno privesti kraju.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni će biti spremni na nova iskustva. Samcima će se vratiti vjera u ljubav, a parovi će uživati u brojnim čarobnim trenucima. Na poslu će im sve ići od ruke, a čak i kad negdje zapne, u pomoć će im priskočiti kolega.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelcima će se netko iz prošlosti vratiti u život, no bilo bi im mudro razmisliti isplati li im se dati još jednu šansu. Na poslu će biti šarmantni i blagoglagoljivi.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarcima će se svidjeti netko koga već poznaju, no neće ih obuzeti nekontrolirana strast, već će se stvari sporo razvijati. Na poslu ih čeka stresan mjesec, ali na kraju bi ih mogla čekati nagrada za uloženi trud.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će biti sumnjičavi, no umjesto da se prepuste neosnovanoj ljubomori, trebali bi razgovarati s voljenom osobom. Ni na poslu neće moći izbjeći nesporazume, no mogli bi ih brzo izliječiti istom metodom kao i u osobnom životu – komunikacijom.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribama će studeni biti sjajno razdoblje za zbližavanje s partnerom ili pronalaženje nekoga tko će im osvojiti srce. Na poslu će ih mamiti inozemstvo i preseljenje.

Detaljni mjesečni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia