FRONTGIRL PARAMOREA

Koje su beauty tajne Hayley Williams

27.02.2012 u 14:31

Bionic
Reading

Hayley Williams, frontgirl američkog indie/pop punk benda Paramore, omiljeni je uzor mnogim tinejdžericama koje vole biti drukčije. Otkrivamo beauty tajne ove simpatične 23-godišnje rokerice

'Nikad ne štedim na dobroj kremi za lice. Temeljito očišćeno lice i lagana krema koja hidratizira kožu, moj su beauty režim! Kremu nabavljam u ljekarnama i najbolje odgovaraju mojem tipu kože. U mojoj kozmetičkoj torbici uvijek ćete vidjeti i vlažne maramice za bebe. Super su za osvježavanje lica, skidanje šminke, a uspijevaju skinuti i vodootporni make-up na očima. Jednostavno ih obožavam. Osim što su višenamjenske, one su i jeftine', kaže Hayley čiji su zaštitni znak otkačene frizure.

Hayley voli i neuobičajene boje lakova za nokte

'Navukla sam se na kričavo žuti lak i na jednu ludu nijansu plavozelene. Volim imati intenzivno obojane nokte. Odmah sam bolje volje', kaže Hayley.

Mlada glazbenica voli eksperimentirati bojama kose, a najviše joj se sviđaju intenzivne crvene ili narančaste nijanse.

Dakako, ova boja se i najbrže ispire, no Hayley je otkrila nekoliko trikova!

'Crvena boja kose vrlo brzo nestaje sa svakim pranjem kose. Ipak, korištenjem šampona koji su namijenjeni upravo toj boji kose i ispiranjem u hladnoj vodi postići ćete to da se boja dulje zadrži. Ponekad koristim baby puder ili poseban šampon namijenjen baš za suho pranje kose, što također može biti vrlo korisno u nekim situacijama kad ne stignete oprati kosu', kaže Hayley. Kako bi joj kosa bila zdrava, Hayley redovito koristi i marokansko ulje.

Hayley uvijek ima upečatljivu boju kose

'Lijepo nahrani kosu i manje je suha. Kad često bojite kosu kao ja, morate je redovito hidratizirati kako ne bi pucala, a marokansko ulje se pokazalo izvrsnim', otkrila je H. Williams.

Hayley plijeni i svojom odjevnim kombinacijama koje su miks svih stilova, a mnogi kažu da je kao tinejdžerski modni uzor nadmašila i Avril Lavigne. Osnove njezinog stila su - šareno, relativno usko i upečatljivo.

Hayley obožava vedre boje, a hrabro kombinira pomalo nespojive uzorke i nijanse. Za svečane prilike Hayley je uvijek dotjerana no to je redovito s jakim individualnim potpisom - neobične haljinice, pomaknuti uzorci ili krojevi, originalne i vrlo neuobičajene kombinacije... No na njoj to sve izgleda fantastično!

Ako ti se sviđa njezin stil, odluči se za vesele majice s printovima, a kad bismo zavirili u Hayleyin ormar pronašli bismo skinny traperice u svim mogućim nijansama. Ova mlada rokerica luda je za remenima svih oblika i boja, a od modnih detalja najviše voli nositi otkačene narukvice.

Kad je u pitanju, Hayleyin stil odlična je stvar što ne morate potrošiti cijelo bogatstvo jer ona uspješno kombinira odjeću iz maminog ormara i trendi krpice.