MODNE NEDOUMICE

Koje čizme odabrati za određeni model suknje

03.02.2016 u 09:08

Bionic
Reading

Kako ne biste postigli modni kontraefekt, prilikom slaganja kombinacija uvijek je bitno voditi računa o proporcijama. Modni sklad poželjno je postići i po pitanju čizama i sukanja. Koji model suknje i čizama odlično izgleda u paru, saznajte u nastavku

Čizme iznad koljena i suknja srednje dužine

S uvijek modernim odjevnim komadom u kombinaciji s jednako trendi modelom čizama nećete nikako pogriješiti. Styling sačinjen od čizama iznad koljena i suknje srednje dužine odličan je izbor za prohladne dane. Osim toga, ovakav stilski odabir podarit će vam vibru ludih 70-ih ili viktorijanskog stila, ovisno o tkanini suknje i stiliziranju. Za koju god se verziju odlučili, posebnu pažnju posvetite proporcijama. Ako je suknja široka, gornji dio nikako ne bi trebao biti širok i obrnuto.

Čizme iznad koljena i najtrendi suknja sezone

Uz suknje srednje dužine, ove zimske sezone posebno su se istaknuli plisirani modeli. Svoje verzije plisiranih šoseva u svojim su kolekcijama ponudili brojni svjetski dizajneri, a ovaj se trend s modnih pista uspješno preslikao i na police lanaca ulične mode. Uz malo spretnosti, plisirana suknja može ići na visoke čizme.

Čizme iznad koljena i mini suknja

Trendi čizme iznad koljena doći će do izražaja kad ih kombinirate uz minicu. Ovakva će se kombinacija odlično  uklopiti u hladnije dane, ponajviše zbog visokih čizama koje sežu iznad koljena.

Uske gležnjerice i suknje do koljena

Ako se bojite da ćete u kombinaciji sock čizama i suknji do koljena izgledati nezgrapno – nemojte. Glavna posebnost takozvanih uskih gležnjerica leži u rastezljivu gornjem dijelu koji poput čarapa prianja uz nogu.


Gležnjače i suknja srednje dužine

Ako se ne vidite u visokim čizmama iznad koljena, suknja srdnje dužine odlično će izgledati i u kombinaciji s parom popularnih gležnjača.