MODNI DESERT

Koga ne biste zaveli ovim seksi krpicama?

10.04.2013 u 10:25

Bionic
Reading

Kolekcija tako seksi da je treba zabraniti zakonom. Prozirna, šarena, eksplozivna i tako lepršava, nova kolekcija tunika, kupaćih kostima i hlača Beach Bunny Swimwear za ljeto 2013. definitivno će okretati glave

Osvježavajuća i prozračna nova kolekcija Beach Bunny Outlaw, s potpisom Angele Chittenden, začinit će svaki ljetni outfit i definitivno skrenuti pažnju na vas. Zaljubili smo se u šarene hlače predimenzioniranog cvjetnog uzorka na dnu nogavica, predivnu haljinicu koja asocira na negliže te dekoltiranu tuniku egzotičnog printa. Dizajnerica u opako seksi kolekciji predlaže i smjele badiće koji izazivaju trakicama, resama i prozirnim detaljima.

Boje koje savjetuje su koraljna, tirkizna, ali i uvijek efektna crna. Printovi su cvjetni, šareni, razigrani - odlični za toplo vrijeme - a sam pogled na tu eksploziju boja i uzoraka zagolicat će maštu i izmamiti osmijeh.


Što sve nudi Beach Bunny, odlično su zavodljivim pozama pokazale Valerie van der Graaf i Chrissy Teigen, a što se vama najviše sviđa, otkrijte u fotogaleriji.