RENATA SOPEK

'Kod mene ne prolaze muškarci s pivskim trbuhom'

18.12.2009 u 09:34

Bionic
Reading

Voditeljica je od svog atraktivnog tijela napravila pravi biznis, a i njezin dugogodišnji dečko Sergej Bijelić odlazi redovito u teretanu, jer Renata, naravno, ne bi mogla biti s frajerom koji ima pivski trbuščić

Renata Sopek počela je odlaziti u teretanu kada je imala samo 16 godina, kako bi imala dodatnu fizičku aktivnost jer su joj satovi tjelesnog bili premalo, što je rezultiralo četirima snimljenim DVD-ima prodanim u više od 150.000 primjeraka.

'Godinama vježbam, što su ljudi s RTL-a zaduženi za posebne projekte znali i ponudili mi da se moje znanje i ljubav pretoče u DVD. Nismo znali kako će tržište reagirati, no ispalo je odlično', objašnjava Renata koja već neko vrijeme ima i teretanu u zagrebačkoj Ciboni koje se prostire na 370 četvornih metara.

     

Svog dugogodišnjeg dečka, Splićanina Sergeja Bijelića ne mora, kaže, tjerati da joj se pridruži u vježbanju, jer je u teretanu odlazio i prije nego što su se upoznali.

'Gotovo cijeli život njegujem ovaj stil života i sigurno mi ne bi bilo drago kada bi odabranik moga srca najviše volio imati sve četiri u zraku', rekla je voditeljica za Studio te dodala da kod nje 'ne prolaze muškarci s pivskim trbuščićem'.

Kada je riječ o najčešćem pitanju koje joj postavljaju posljednjih nekoliko godina - što je s vjenčanjem - Renata kratko odgovara da još uvijek ne planira ništa.

'Najbolje stvari u životu su mi se uvijek događale spontano, što ne znači da uzimam stvari zdravo za gotovo', zaključila je Sopek.